Arkangyalok áldása péntek estére: Szegd meg a szegénységi fogadalmad!

A Bőség Angyalainak jóskártyája.

Semmi szükség a szenvedésre és áldozatokra.

Bontsd fel a szegénységgel vagy az önmegtagadással kapcsolatos fogadalmaidat, melyeket életed bármely szakaszában tudatosan vagy tudattalan módon tettél. Amint ezt megteszed, a fogadalmad többé nem lesz hatással sem rád, sem más érintettekre, sem a jelenben, sem a jövőben.
Ez a lap azt jelenti, hogy a pénzügyeidet múltbeli szegénységi fogadalmak befolyásolják. Régebben mindennapos volt, hogy a spirituális és vallási útkeresők, a szerzetesek és az apácák áldozati fogadalmat tettek, amelybe az is beletartozott, hogy lemondtak a személyes bevételükről és kényelmükről. A szegénységi és szüzességi fogadalom, az önmegtagadás a jelenlegi életedben is akadályozhat.
Ha a pénzügyeid és a kapcsolataid krónikusan negatívak, segíthet, ha megszabadulsz a fogadalmak terhétől. Ettől nem kell félned, meg tudod tenni, ahogy bárki. Csak ki kell mondanod magadban vagy hangosan a következőt: Ezennel felmentem magam a szegénység és a szüzesség, az önmegtagadás és az önfeláldozás fogadalma alól, melyet valamely korábbi életemben tettem.

Azt kérem, hogy ezeknek a fogadalmaknak a hatása múljon el örökre, minden érintett számára.

Close
error: Védett tartalom!