Arkangyalok áldása péntek hajnalra: Magad alakítottad ki ezt a helyzetet, tehát meg is tudod változtatni

Ez a lap azt üzeni neked, hogy te is teremtő vagy, akit az isteni Teremtő képére alkottak.

Nem áldozat vagy, sőt minden jogod és képességed megvan ahhoz, hogy alakítsd a mostani helyzetet, a kapcsolatodat. Ám amíg másokat hibáztatsz, vagy azt hiszed, hogy ők irányítanak téged, addig semmire sem mész. Ha Isten és Mihály arkangyal segítségét kérve kezedbe veszed az irányítást, a dolgok csodálatos módon megváltoznak majd.

Megerősítő gondolatok: Tiszteld és kövesd a megérzéseidet

Mihály arkangyal arra ösztönöz, hogy figyelj oda a belső hangra, mert megérzéseid helyesek. Lehet, hogy nehéz szembesülni az érzéseiddel, de nem hagyhatod őket figyelmen kívül, mert fontos üzenetet hordoznak számodra. Ha szeretnél tisztán látni, fogj papírt és tollat, és kérdezd ki érzelmi énedet: “Mit érzel most? Szerinted miért? Mit szeretnél, mit tegyek?” Ha odafigyelsz, és bízol az érzéseidben, megkapod a választ.
Tiszteld és kövesd a belső hangodat, amelyen keresztül a Gondviselés szól hozzád. Isten és az angyalok gyakran a testi érzékelés vagy megérzések formájában válaszolnak imáidra.

Ha csak rálegyintesz, mondván: “Ó, ez csak egy érzés”, akkor figyelmen kívül hagysz egy fontos isteni útmutatást. Ezt a kártyát azért húztad, hogy figyelj – valóban figyelj oda – a megérzéseidre.

Write a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Close
X