Arkangyalok üzenetei hétvégére: Megbocsátás

Ideje felhagyni a haraggal és a vádaskodással

Haragszol valakire? Másokat hibáztatsz?

Ez a kártyalap arra int, hogy a harag és a vádaskodás visszahúz, mert elszívja, és másnak adja az erődet. Pedig igenis erős vagy, és ennek egyik jele, ha nem adod át magad neheztelésednek. Nem muszáj feloldozni a másikat vétkei alól, ha azok komolyan megsebeztek, mégse az ellenséget lásd benne, mert a harag megmérgezi testedet-lelkedet.
Tudnod kell, hogy a boldog gondolatok felderítik életedet, míg a haragosak elveszik nyugalmadat. Az egyszarvúak tudják, hogy te sem akarhatod ezt, ezért arra kérnek, hogy add át nekik vagy angyalaidnak a haragodat. Ettől és a vádaskodástól megszabadulva eltelsz majd életerővel és derűvel.
Haragszol magadra valamiért? Ha igen, ez a kártyalap arra kér, bocsáss meg magadnak. Tanulj a múltadból, vess véget az önostorozásnak, s meglásd, sokkalta erősebb leszel. Ehhez persze meg kell értened tetteid indítékait, melyek a maguk idejében bizonyára megalapozottak voltak. Így visszagondolva mégis azt kívánhatod, bárcsak másként cselekedtél volna. A megbánás azonban csak akkor segít, ha tanulsz belőle.
Mindenki tanul az életúton, még a felnőttek is.

Tedd magadévá ezt a felismerést, aminek birtokában felhagyhatsz a mások és az önmagad iránt táplált haraggal. Nem más ez, mint a megbocsátás.

Write a Comment

Close
error: Védett tartalom!