Asztrológia – Legerősebb Nők listája!

A Nőket általában a gyengébb nemnek tartják. De sok nő manapság bebizonyítja, hogy sokkal erősebb, mint azt a legtöbben feltételezik. Különösen, ha a helyes döntésről van szó.

Olvasd el most, hogy megtudd, mennyire vagy erős? Mert itt van egy rangsor számodra, a leggyengébbtől a legerősebb Nőig rendezve.

1. HELY IKREK (MÁJUS 21. ÉS JÚNIUS 21.)

Az Ikrek nők rendkívül szépek és kedvesek. Nagyon puha szíved van. Kívülről az emberek szerető és vicces nőnek tekintenek, akit gyorsan a szívükbe vesznek. Ezért sokat jelentesz a legtöbb embernek. Az egyetlen gyengeséged a lustaságod. Összességében nagyon türelmetlen ember vagy. Nincs kedved elvégezni a munkájádat, és ez gyakran veszteséggé válik. Csak akkor fogod elérni a célodat, ha valóban arra koncentrálsz, amit élvezel.

2. HELY NYILAS (NOVEMBER 23. ÉS DECEMBER 21.)

Ez az állatövi jegy arra jó, hogy kitűzze a saját céljait, és keményen dolgozzon rajtuk. Soha nem adná fel céljait és álmait. De nagyon türelmetlen ember. Mások nem kényszeríthetnek téged valamire, amit nem szeretsz. De néha segítséget kell kérned, és nem csak mindent megtagadnod. Néha mások tényleg csak azt akarják, ami jó neked.

3. HELYEZETT HALAK (FEBRUÁR 20 -TÓL MÁRCIUS 20 -IG)

A Halak barátságosak és félelmetesek egyszerre. Sajnos nagyon gyorsan elveszíti a motivációt és az áttekintést azokról a dolgokról, amelyeknek elsőbbséget kell élveznie az életében. Tűzz ki reális célokat, és menj ki egy kicsit a fantáziavilágodból.

4. HELY KOS (MÁRCIUS 21. ÉS ÁPRILIS 20.)

Jól tudod kitűzni a céljaidat, de azokat is nagyon gyorsan megváltoztathatod. Emiatt soha nem éred el a célt. Először próbáld meg elérni a kitűzött célt, mielőtt új utat törnél. Így sokkal boldogabb leszel az életben.
A Kos nők is nagyon bátor személyiségek, akik minden akadályt elfogadnak, és nem riadnak vissza semmitől.

5. HELY A MÉRLEG (SZEPTEMBER 24. ÉS OKTÓBER 23. KÖZÖTT)

A Mérlegek általában határozatlanok. Lehet, hogy van akaratuk és bátorságuk céljaik eléréséhez, de nagyon nehéz számukra kitűzni őket. Ha a Mérleg nő döntést hoz, először tanácsot kell kérnie valakitől, mielőtt ezt a döntést meghozza.
De amint tudja, mit kell tennie, 100 százalékot ad. Nem szabad mindig más emberekre hagyatkozni, hanem figyelni kell az ösztöneidre, kedves Mérleg.

6. HELY SZŰZ (AUGUSZTUS 24. ÉS SZEPTEMBER 23. KÖZÖTT)

A Szüzek a világ türelmesebbje. Gyengesége azonban a tervek kidolgozása. A szervezés általában nehéz számodra, és gyakran terv nélkül közelítesz a dolgokhoz.
Természetesen ez befolyásolja a teljesítményedet. És mivel nagyon perfekcionista vagy, ez feldühít. A stresszszint csökkentése érdekében ezért strukturáltabban kell megközelíteni az új feladatokat.

7. HELY RÁK (JÚNIUS 22 -TŐL JÚLIUS 22 -IG)

Kedves Rák nő, mindened megvan ahhoz, hogy egy kicsit közelebb kerülj a célodhoz. De még mindig hiányzik a motiváció. Remélem, mások motiválni fognak és hajtanak. A motivációnak azonban belülről kell származnia.
Csak így lehetsz sikeres hosszú távon. Mivel gyakorlatiasan és keményen dolgozol, semmi más nem akadályozza a sikereket. De ne habozz, kérj segítséget valakitől, amint szükséged van rá.

8. HELY VÍZÖNTŐ (JANUÁR 21. ÉS FEBRUÁR 19.)

A Vízöntő nagyon független és makacs. Ha ehhez a csillagjegyhez tartozol, akkor a szíved mélyén tudod, hogy bármit elérhetsz, amit el akarsz érni.
Jobban szereted a dolgokat a magad módján csinálni, és nem akarod, hogy mások beavatkozzanak a munkádba. Ezért szinte soha nem számíthatsz mások segítségére. Ez is a gyenge pontod. Időnként meg kell fogadnod mások tanácsát.

9. HELY OROSZLÁN (JÚLIUS 23. ÉS AUGUSZTUS 23. KÖZÖTT)

Az Oroszlán nők határozottak – még akkor is, ha mások gyakran lustának tartják őket. Nagyon értékeled a saját véleményedet. Ha valaki nem ért egyet a véleményeddel, az nagyon súlyos sértés lehet.
Teljesen rendben van, ha nem mindig értünk egyet. Ne hagyd, hogy ez nyugtalanítson, hanem koncentrálj saját értékeidre.

10. HELY SKORPIÓ (OKTÓBER 24. ÉS NOVEMBER 22.)

A Skorpiók rendkívül türelmesek, és mindent meg tudnak valósítani, amit elhatároztak. Ha ebbe a csillagjegybe tartozol, akkor tartsd magad szerencsésnek, mert erős személyiséged van.
Semmi sem akadályozhat meg abban, hogy megvalósítsd álmaidat az életben. Azonban keményen kell dolgoznod ezen, és nem szabad feladni.

11. BIKA (ÁPRILIS 21 -TŐL MÁJUS 20 -IG)

Kedves Bika nő, te is erős személyiség vagy. Ahogy végzed a munkádat, ragyogsz mások előtt. Egyedülálló munkabírásod segít elérni mindazt, amit el kívánsz érni. Használd ezt a képességet, és váltsd valóra álmaidat. Továbbá ne félj nagy célokat kitűzni magadnak. Semmi sem állíthat meg!

12. HELY A BAKBAN (DECEMBER 22. ÉS JANUÁR 20. KÖZÖTT)

A Bak nő a legerősebb csillagjegy az összes közül. Ő a született vezető, és egy kicsit rabja a munkának. Szeretne megoldani a világ minden problémáját és mindent megszervezni.
Tulajdonságaival sok mindent elérhet. Soha nem szabad kételkedned bennük. Mert a hozzáállásod és az elszántságod sok erőt ad a döntések meghozatalához és a kemény munkához.

Forrás Papp Gréti asztrológus

Write a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Close