Atlantisz Angyalainak üzenete csütörtök reggelre: Döntés

Íme a felszólítás, hogy szabadulj meg mindentől, ami hátráltat.

Jophiel arkangyal segít neked elengedni a tehetetlenség vagy a félelem érzését, melyek mintha visszatartanának.

Jó hír azonban, hogy azok a korlátok, melyek úgy tűnik, meggátolják a fejlődésedet, csak saját kreációk, éppen ezért is vissza is fordíthatók. Isten és az angyalok segítségével felszabadíthatod magad.
A negatív gondolkodás meggátolhat abban, hogy a szíved által vágyott irányba haladj. Kérd Jophiel arkangyalt, hogy a gondolataid továbbra is pozitív irányban maradjanak. Hagyd, hogy spirituális szárnyaid az áloméleted irányába repítsenek.

A kártya további jelentései: Az anyagi javakra való fókuszálás. Túlköltekezés. Méregtelenítés szükséges. Önbizalomhiány. Felesleges aggódás.

Megerősítés: Világ

Gratulálunk, nagyszerű munkát végeztél. Egy projekt vagy helyzet az életedben most boldog véget ért, és ez a teljesség és elégedettség érzésével tölt el. Lehet, hogy ideje belevágni valami újba, de az is rendben van, ha megállsz, és csak élvezed ezt a csodás pillanatot.
Mihály arkangyallal való együttműködésed a spirituális fejlődés új szintjére emelt téged. Most elérhető számodra a megvilágosodás és az Univerzum mélyebb megértése. Beszélj a barátaidhoz, a családod tagjaihoz és az angyalokhoz hálával, így ismerve el a segítségüket.

A kártya további jelentései: Jó helyen a jó időben. Bezárul a kör. Kiválóság. Boldog vég. Díjban részesülsz. Nemzetközi utazás.

Write a Comment

Close
error: Védett tartalom!