Atlantisz Angyalainak üzenete hétfő hajnalra: Újhold napja van!

Folytonos fejlődés

Lisieux-i Szent Teréz üzenete újhold napjára:

Kitartóan haladsz előre a magad választotta úton. Fontos, hogy megértsd: igazából az előrelépés ténye számít, nem a tökéletesség. Az üzenet arra szólít fel, hogy becsüld meg, amit elértél, és legyél hálás azoknak, akik idáig segítettek. Ne törődj az esetleges visszaesésekkel. A bűntudat és megbánás még senkit sem húzott ki a rosszból, száműzd hát még ma ezeket a visszahúzó érzéseket.

Az Ég azt is kéri tőled, bocsáss meg magadnak mindazért, amit tettél vagy nem tettél.

Szent Teréznek is megvoltak a maga gyöngéi (gyakran elaludt imádkozás közben, vagy elkalandoztak a gondolatai). Mégis hitt abban, hogy “csekélyke” előre lépéseink visznek közelebb a mennyhez és Istenhez. “Tanuljatok a nehézségekből. és növekedjetek általuk, de ne hagyjátok, hogy megingassák hiteteket, vagy eltántorítsanak Isten útjaitól” – írta.

Szent Teréz a franciaországi Lisieux-ben született, s 1873-ban két nővérével együtt belépett a karmelita rendbe. Misztikus élményeit (az apátnő engedélyével) Egy lélek története című önéletrajzában vetette papírra. A szent közbelépésének számos csodálatos gyógyulást tulajdonítanak: fekélyeket. gümőkórt és ízületi gyulladást szüntetett meg.

Szent Teréz, a Halálos ágyán megígérte, hogy jelenlétéről és hite erejéről rózsákkal ad majd hírt, ezért gyakran nevezik “Kis Virágnak”.

Write a Comment

Close
error: Védett tartalom!