Atlantisz Angyalainak üzenete: Szeretethiány.

A szeretet hiánya minden probléma gyökere.

Amiről az emberek azt gondolják szeretet, az csupán kérés, esedezés, könyörgés a szeretetért.

Ez a szeretet-kéregetés az, amiről azt hisszük, maga a szeretet. A végeredmény azonban frusztráció, bosszúság és elkeseredés.
Minden egyén rendelkezik egy belső hiánnyal. Ahhoz hogy ezt betöltsük, a kapcsolatainkat használjuk.
Az ember folyamatos igénye, hogy azt érezze, szeretik, emiatt birtoklóvá válik a kapcsolataiban. Ahol a szeretet birtokló, mindig ott van az elvesztésének félelme is. Leromboljuk ezzel saját magunk és mindenki más szabadságát is.
A félelemből eredő cselekedet lenne a szeretet?
Az igazság az, hogy az emberek nem szeretik magukat, és a kapcsolatot használják önmaguk szeretetének eszközeként. A kapcsolaton keresztül próbálják beteljesíteni magukat.”
Sri Bhagavan

Megerősítés: Szeretet ereje

Ha valakihez nem vagy őszinte, s nem akarod kinyitni előtte magad, biztos lehetsz, hogy a szó igazi értelmében nem szereted.
Lehet az apád, az anyád, vagy éppenséggel a gyereked. Lehet az élet társad is. Ha az őszinteség a mércéd, megdöbbensz, hogy mennyien nem szeretik egymást. Páncélban járnak nappal, s páncélban fekszenek éjjel a kettős ágyban is, melyet csak az ölelés kényszerítő pillanatában nyitnak ki – de a lelkük magányos marad.
És még valami.

Aki igazán szeret: úgyis ismer. Ha nem szólsz, akkor is. Magányunknak egyetlen – nem veszélytelen – oldószere van: az őszinteség. Hamvas úgy hívja: fedetlenség.
(Müller Péter)

Write a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Close