Atlantisz Angyalainak üzenetei Telihold napjára: Rendezettség!

A Bőség Angyalainak áldása. Február 5-én telihold lesz az Oroszlánban.

Jobban fogod érezni magad és könnyebben összpontosítasz, ha időt szánsz rá, hogy az életteredben és a munkaterületeden felszámod a rendetlenséget.

Adományozz el mindent, amit csak tudsz, így másokon is segíthetsz, akiknek szükségük lehet a dolgaidra. Ügyelj rá, hogy az időbeosztásod se legyen túlzsúfolt.
Ez a lap azt az erőteljes üzenetet hordozza, hogy szabadítsd meg az otthonodat, a munkakörnyezetedet és a határidőnaplódat a fölösleges dolgoktól. A kaotikus környezet és a kaotikus napirand egyenlő a kaotikus gondolkodással, ami akadályoz a koncentrációban.
Gyakran halmozunk fel felesleges dolgokat.

Mennyi energiát és figyelmet pazarolsz arra, hogy tárgyakat keresgélsz?

Váratlan szerencse.

A bőség számos különböző formában érkezhet, néha teljesen váratlanul. Légy nyitott, és fogadd el.

Tartsd észben: a bőség azért érkezik, hgoy támogassa az életcélodat, az egészségedet és a jótékony tetteidet.
Nagyszerű hír: ez a lap anyagi szerencsét jelez! Egy várt fizetség vagy a bőség valamilyen formájának előre nem látott gyarapodása már útban van feléd. Az angyalok arra kérnek, hogy bármi érkezik, fogadd hálásan, nyitott szívvel és kitárt karral.

Fontos, hogy felismerd a szerencséd, akár vaskos fizetség, akár a bevételeid fokozatos gyarapodásának formájában jelentkezik.

Bármelyik eset áll fenn, a bőség angyalai arra emlékeztetnek, hogy a rendelkezésedre álló tőke bölcs és felelős felhasználása biztosítja, hogy megmaradj a bőség energetikai áramában.

 

Close
error: Védett tartalom!