Augusztus 22. Telihold: A boldogságodért

A mai nap nagy változások és átalakulások napja lehet, ha kellő energiát, pozitív gondolatot viszel a teremtésedbe.

Érdemes különféle rituálékat, megerősítéseket mondogatnod akár fehér gyertya lángjába.

Teremts egy jobb, boldogabb életet. Ne a negatív helyzetekre és emberekre fókuszálj, figyelj a jelekre, és a pozitív, építő emberekre.
Aki jószándékkal keresnek, és érdeklődnek, nemcsak akkor amikor kell nekik valami.

Ehhez kívánok sok erőt, Erdélyi Zita (EE)

Megerősítés: Álmok a bőségről

A bőség Angyalainak áldása teliholdra

Miközben alszol, Isten a magasabb rendű éned és az angyalaid Istentől származó ötleteket, válaszokat és megoldásokat kínálnak neked. Rögzítsd az álmaidat egy naplóban, mert értékes felismeréseket tartalmazhatnak, amelyek segítenek majd megvalósítani a vágyaidat.

Ez a lap azt jelzi, hogy a bőség Angyalai inspirációt és útmutatást küldenek neked az álmaidban. Amikor alszol, az egód kikapcsol, te pedig nyitottabban viszonyulsz az útmutatás befogadásához. Fontos, hogy elemezd, amit az álmaid közölni próbálnak.
Felületesen szemlélve az álmoknak nincs túl sok értelmük, mivel a tartalmuk gyakran szimbolikus. Viszont ha időt szánsz a képek és a szimbolika megfejtésére, nagyon is érthető üzenetet közölnek veled. Ha nem emlékszel az álmaidra, vagy úgy érzed, túl összetettek ahhoz, hogy megfejtsd őket, kérd az angyalaidat, hogy küldjenek tisztább üzeneteket, illetve olyanokat, amelyekre nagyobb valószínűséggel tudsz visszaemlékezni.

Mindenki álmodik minden éjjel. Ha gyakorolsz egy kicsit, egyre tisztábban emlékszel majd az álmaidra.

A gyakorlás annyiból áll, hogy ébredéskor leírod, amire emlékszel, útmutatást kérsz a következő álmaidon keresztül, és egyedül, a partnereddel vagy egy hivatásos álomfejtővel elemzed a kapott üzeneteket.

Write a Comment

Close
error: Védett tartalom!