Augusztus 31. – Karmikus Feladatok!

Mai napon nagyon fontos, tisztítsuk meg energiaszintünket, akár meditációval, jógával vagy csak sósgyógyfürdővel, de érdemes a mai napon önmagunkra szánni. Pihenni, relaxálni.

Nem engedni be a külvilág negatívját, sokkal inkább fontosabb pozitív dolgokra fókuszálni, hogy az pozitív dolgokat, élethelyzeteket és embereket hívjon be az életünkbe.

A tudatosság nagyon fontos, mert az életünk minőségét tudjuk általa megemelni.

Ne foglalkozz a negatív hangadókkal, akik lehúznának, ne foglalkozz negatív emberekkel, akik csak a negatív életüket akarják rádpakolni, hogy ezáltal veszítsenek a negatív energiákból, rád tegyék azt. Ezeket az emberi kapcsolatokat számold fel, értékeld felül magad, ne alacsonyodj le olyan emberek közé, akik csak a rosszat szajkózzák, másokat lehúzva általa. Esetleg elejtenek feléd, egy-két kritikát ezt sem nyíltan teszik, az ilyen embertől óvakodj…!!

Megerősítő gondolatok: Tisztítás és méregtelenítés

Mélységes szeretettel és tisztelettel kérünk téged, hogy méregtelenítsd becses és érzékeny testedet. Kívánságodra segíteni fogunk olyan életigenlő módszereket kifejleszteni, amelyek megbirkóznak a stresszel, és enyhítenek minden fájdalmat, amely régi életmódod felszámolása során felmerül. Add át nekünk gondjaidat, aggodalmaidat és nyugtalanító gondolataidat, és érezd az újonnan megtisztított tested csodálatos üdvösségét.

Ez a kártya az angyaloknak azt a tanácsát jelképezi, miszerint meg kell szabadítanod testedet a kemikáliáktól és a mérgektől. A gyógyszerek, adalékanyagok (beleértve a cukrot), az alkohol, a koffein és a nikotin iránti érzékenységed megnövekedett. Ezek az anyagok megzavarják azon képességedet, hogy meghalld az angyalaidat, így ők arra kémek, kerüld ezeket. Az angyalok szívesen segítenek majd stressz vagy ellenállhatatlan szükségérzet esetén, amennyiben megkéred őket.

A lap további jelentései: Alkalmazz növényi módszereket a tisztításra, mint a búzafűlé vagy a psyllium.

Kérj tanácsot egy holisztikus dietetikustól. Hívd segítségül Rafael Arkangyalt a szükségérzet csökkentésére vagy megszüntetésére. Kerüld a mérgező kapcsolatokat és helyzeteket.

Kérd meg Mihály arkangyalt, hogy tisztítsa meg testedet vagy otthonodat minden alacsonyrendű energiától. Használj gyengéd, környezetbarát tisztítószereket.

Write a Comment

Close
error: Védett tartalom!