Augusztus 5. péntek: Szabadság és felhőtlenség!

Most nagyon fontos, hogy ne élj korlátok között!

Fontos átértékelni, melyik életterületen tudod megélni a korlátozást és áldozati szerepet.

Ha nincs ilyen, akkor az már félsiker az emberi kapcsolataidat illetően! Nagyon fontos, hogy úgy éld az életedet hogy szabadságot és a felhőtlenséget megéld.

Megerősítés: Munkahelyváltás! A bőség angyalainak áldása.

Karriered felfelé ível, pozitív változások várhatók, melyek támogatják az álmaid, a legfontosabb dolgaid, a szenvedélyed és az életcélod megvalósulását. Ezek a változások abban is segítenek, hogy elengedd a régit, és üdvözöld az újat.

Az univerzum minden lépésedet támogatja.
Ez a lap pozitív változást jelez a karrieredben. Sokkal kedvezőbb irányba tartasz majd, összhangban igaz hiteddel és szenvedélyeddel. Nem kell többé azért szenvedned, hogy be tudj fizetni egy csekket.
Mostantól a saját belső igazságod szerint dolgozol.
Ehhez a változáshoz rengeteg hit és bizalom szükséges.

Ez a lap garantálja, hogy amíg következetesen az isteni útmutatás szerint cselekszel, folyamatos támogatásban részesülsz.

Bőség angyalok áldása hétvégére: Váratlan szerencse!

A bőség angyalainak ajándéka.

A bőség számos különböző formában érkezhet, néha teljesen váratlanul. Légy nyitott, és fogadd el.

Tartsd észben: a bőség azért érkezik, hogy támogassa az életcélodat, az egészségedet és a jótékony tetteidet.
Nagyszerű hír: ez a lap anyagi szerencsét jelez! Egy várt fizetség vagy a bőség valamilyen formájának előre nem látott gyarapodása már útban van feléd. Az angyalok arra kérnek, hogy bármi érkezik, fogadd hálásan, nyitott szívvel és kitárt karral.
Fontos, hogy felismerd a szerencséd, akár vaskos fizetség, akár a bevételeid fokozatos gyarapodásának formájában jelentkezik.

Bármelyik eset áll fenn, a bőség angyalai arra emlékeztetnek, hogy a rendelkezésedre álló tőke bölcs és felelős felhasználása biztosítja, hogy megmaradj a bőség energetikai áramában.

Close
error: Védett tartalom!