Augusztus 6. szombat: Váratlan, hirtelen fordulatok!

Ez a mai nap, egész hétvége is, sorsszerű találkozásokat és felismeréseket takar.

Döntések napja is egyben, ami lelki kérdéseket érint. Valamint közvetlen módon a párkapcsolatokat is.

Ha nincs párod, akkor érzelmi életedet érintő kérdéseket foglal magában.
Hirtelen döntések, váratlan fordulatok, sorsok, amiket jelöl ez a szombat. Egyfelől megpróbáltatást is takar.
Ami azt jelenti egy válaszúthoz érkezel, ami lelki behatással lesz rád. Valamint a párkapcsolati kérdéseket érinti hirtelen, váratlan módon. Sorsszerű dolgok amik érhetnek, s, amelyek nagy tanításokat karmikus feladatokat hordoznak. Ehhez kívánok sok erőt Erdélyi Zita (EE).

Megerősítés: Megérdemled a szeretetet!
Szeretetre méltó vagy!

A szerelem angyalai tudatják veled, hogy megérdemled a nagy szerelmet, és ezzel biztatnak a további keresésre. Isten gyermekeként természettől fogva szeretetteljes és szerethető ember vagy (mint mindenki más is). Jogod van hozzá, hogy kedvesen és tisztelettel bánjon veled életed minden szereplője.
Ha durva élettapasztalataid voltak, akkor talán önmagadat hibáztattad, és úgy érezted, hogy nem vagy méltó arra, hogy gyengédségben legyen részed. Ez a lap megnyugtat, hogy megérdemled! Isten tiszta szeretetének és fényének csodálatos lénye vagy, bármit is mondtak neked vagy tettek veled, és bármi is történt a múltban Isten művét sosem lehet tönkre tenni!
Minél többször megerősíted: “Szeretetre méltó vagyok. Szeretnek engem, Én is szeretek másokat”, annál inkább valóra válik számodra ez az élmény.

A megerősítések segítenek, hogy mély, tudat alatti szinten hidd el ezt a spirituális igazságot.

Ez pedig lehetővé teszi, hogy szeretetteljes embereket, kapcsolatokat és körülményeket vonzz – amit feltétlenül megérdemelsz!

Close
error: Védett tartalom!