December 20., Advent 4. vasárnapja: Valaminek a lezárása, befejezése…

A mai nap kiváló lehet arra, lezárj, véget vess lehúzó és rossz szokásokat, negatív élethelyzeteket.

…Olyan embereknek és élethelyzeteknek lehet búcsút inteni, akik, amik
már nem szolgálják fejlődésedet, és pozitív lelki állapotodat. Ez arra irányul, hogy valami új elindulhasson, fényszülessen az életedbe. Egy pozitív hozzáállás, önelfogadás, önbizalom, félelemmentes élet, ami pozitív puzzle darabként hiányoztak az életedből. Most ezeket a darabkákat megkaphatod, kellő hit és megértéssel fordulsz az univerzum felé. Sőt, ha elfogadod, akkor ezeket a puzzle darabokat össze is tudod rakni, teljességet megélve általa.

Megerősítő gondolatok: Boldog gondolatok

Ahhoz, hogy jobb kedvre derülj, gondolj egy boldog emlékedre, vagy olyasmire, ami megmosolyogtat!

A boldogság receptje igen egyszerű, nem kell hozzá egyéb, mint boldog gondolatok.

Ha ezt a kártyát húzod, arra hívják fel a figyelmedet, hogy az utóbbi időben borongósak voltak a gondolataid. Segítségedre szeretnének hát lenni, hogy gondolkodásodon változtatva az egész életedet más irányba fordítsd.
Volt-e életedben olyan időszak, amikor felhőtlenül boldognak tudtad magad? Amikor úgy érezted, biztonságban vagy? Gondolj vissza erre, s érezd át minden porcikádban.
Még ha jelenleg szomorúság vesz is körül, hatalmadban áll, hogy pozitív gondolatokkal javíts a kedélyeden. Minél derűsebb vagy, annál hamarabb fordulnak jobbra a körülményeid is.

A boldogság varázslatos erő, amely kellemes élményeket vonz hozzád. Ne késlekedj hát, és kizárólag boldog gondolatokat engedj magadhoz.
Ez a kártyalap arra is kér, hogy másokról is csak jót gondolj. Mindig megválaszthatod, jót vagy rosszat feltételezel-e embertársaidról (vagy épp önmagadról). Kapcsolataid akkor javulnak majd, ha a jót látod meg a többiekben és magadban. Ez mindenkit arra ösztökél, hogy összeszedje magát.
Ha jó a hangulatod, a világot is boldogabbá teheted.

A jókedv ragadós. Derűd átsugárzik környezetedre, és mindenkinek az életkedvét megnöveli. Nosza, nézz magadba, miféle boldog gondolatokra találhatsz máris.

Kellemes Adventi készülődést, Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánok Minden EE-Tagnak!

Write a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Close