Égi áldás – Mi várható a jövőben?

Meddig tart, és spirituális szempontból mit jelent számunkra ez az időszak?

Tarotból közvetítek információkat, amelyeket megosztok.

A fő kártyalapok: Torony és Uralkodó Császár,
plusz a Hold.

A Torony az összeomlás és a radikális átalakulás kártyalapja, amit eddig biztosnak hittünk az meginog, a régi struktúrák megdőlnek, ez történik most.
A Császár képes átalakítani, rendbe rakni a kialakult helyzetet. Megerősíti azt, ami labilis és újraépíti a struktúrákat. Ez a lap józanságra, racionális gondolkodásra, következetességre és önfegyelemre késztet, csak akkor van kiút, ha ezeket a minőségeket betartjuk! A Császár dolgok fölötti hatalmat és a világ irányítóit is jelzi, akik várhatóan optimálisan kézben tudják tartani a problémát.
A lap legfontosabb üzenete a Megerősítés, ami a Torony mellett, mint ellenpólus jelenik meg, arra utal, hogy munkálkodjunk a megerősítésen! Fizikai síkon védjük az immunrendszerünket, lelki síkon gyakoroljunk önfegyelmet! A Császár minősége csak így tud érvényesülni, a jövőnket csak így tudjuk pozitívan formálni.
A Hold lapja a passzivitást jelzi, azt, hogy nem tudunk siettetni semmit. A legfontosabb üzenete lelki szinten van, hogy figyeljünk a belső világunkra, tegyünk rendet magunkban, így a kapcsolataink is átlényegülnek, ha szükséges, bocsátsuk meg a régi sérelmeket, hogy békére leljünk.

Mennyi időt vesz igénybe az átalakulás? Az előttünk álló időszak egyfajta próbatétel, amelyhez kitartásra és hitre van szükségünk. Ez most a védekezés és a megerősítés ideje, nincs mit szépíteni, fel kell készülni, hogy a tavaszi időszakban sajnos fokozódik a kóros állapot.

Összefogással, türelemmel valószínűleg augusztusra várható, hogy helyre áll a rend. Éljük meg, bontakoztassuk ki magunkban a Császár fegyelmezett energiáit, amellyel megerősítjük a Rendet és támogatjuk a Földet! Szeretettel: Zafira Jósnő

Write a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Close