Égi áldás tavasz végére: A szeretet eloszlatja a félelmet

Szereteted ereje eloszlathatja a kötekedők és dühöngők félelmeit.

Aki haragos, valójában fél, nehogy bajba keveredjen – így van ez a felnőttekkel és a vezető beosztásúakkal is.

Ezért ha egy kötözködő kellemetlen alakot hoz eléd a sors, gondolj bele, hogy valójában félelem mardossa. A felveszed a kesztyűt, és harcba szállsz vele, ezzel csak tovább növeled félelmeit.
A szerető gondolatok eloszlathatják a haragot. Lásd meg a jót mindenkiben (önmagadban is). Légy tudatában, hogy valójában mindenki boldogságra vágyik, és senki sem vállalja szívesen a kellemetlen kötözködő szerepét. A harag senkinek sem használ. A kellemetlenkedő, indulatos alakok nagyon magányosak, mert mérgelődésük eltaszítja tőlük a többieket. Legyél hát kedves velük, sokat segíthetsz rajtuk.

De légy türelmes önmagaddal is, és figyelj oda belső hangodra, amely megmondja, hogyan lehetsz biztonságban. Hívd segítségül az angyalokat, legkivált Mihály arkangyalt, hogy védelmezzenek, amennyiben félsz valamitől. Különben is, a szeretet a leghathatósabb oltalom, mert belső hangod rámutat a mindenkiben benne lakozó szeretetre. Történjen bármi, ez ad neked erőt.

Megerősítő gondolatok: Fejezd be, amit elkezdtél!

Valami fontosba fogtál, s most itt az ideje, hogy befejezd.

Mikor belekezdünk valamibe, izgatottak és felajzottak vagyunk, mert elkap minket az újdonság varázsa. Ez a jóleső izgalom energiával tolt fel bennünket, s időnk nagy részét a feladat megoldására fordítjuk. Később azonban érdeklődésünk lanyhulhat, s lelkesedésünk megcsappanhat. Gyakran megesik, hogy ilyenkor felhagyunk tervünkkel. Amennyiben sok befejezetlen próbálkozást hagyunk magunk után, szétszórttá válunk. A sok hamvába holt kísérlet nyomasztóan hat, és elcsüggeszt.

Ez a kártyalap arra kér, hogy nyúlj vissza egyik befejezetlen kezdeményezésedhez (tudod te, miről van szó), és járj a végére. A befejezettség ténye szervezettebbé tesz, és máris jobban érzed majd magad.

Az adott feladat végrehajtása nagyobb léptékű céljaidhoz is közelebb vihet. Ezért is fontos, hogy befejezd!

Write a Comment

Close
error: Védett tartalom!