Égi üzenet vasárnapra: Testmunka

Életcélod magában foglalja a testedzést, amilyen a masszázsterápia, az energiagyógyítás, a fizikoterápia vagy az edzői munka.

Ezt a lapot azért húztad, hogy bátorítást kapj: kezdj testmunkával foglalkozni önmagad és mások gyógyítása érdekében. Életcélod középpontjában áll, hogy masszázst kapj, másokat masszírozz vagy más fizikai ápolási formával foglalkozz. Úgy tűnik, “gyógyító kezed” van, és jó ideje természetes módon vonzódsz a gyógyítás művészetéhez. Ez a kártya megerősíti, hogy elégedett leszel, ha ezt az utat követed.

Számodra az jelenti a kihívást, hogy kiválóan ápold a testedet, miközben módot találsz mások gondozására is. Természetes képességed, hogy adj, és ez magában foglalja, hogy gyógyító energiákat küldesz klienseid és szeretteid számára. Gondoskodj róla, hogy te se maradj ki ebből a körből, és szánj időt az edzésekre, a masszázsokra és saját kezeléseidre is.

Arra bátorítanak, hogy olyan tanfolyamokra járj, amelyek tükrözik a különböző gyógymódok iránti természetes érdeklődésedet.

Ha eklektikus szemléletmóddal közelíted meg a testmunkát, az biztosítja, hogy érdeklődésed szenvedélyes és erős maradjon.

Write a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Close