Égiek üzenete: Négy legspirituálisabb csillagjegy, vajon eltalálod kik ők?

Tizenkét állatövi jegyből kellene 4 kiválasztani, hangsúlyozom egy nem rangsor, hanem szubjektív véleményem.

Ami merőben különbözhet a többség nézetétől és akár a valóságtól is.

Saját tapasztalásaimból állítottam össze a “listát”. Valamint tanulmányaim során megtapasztalásaimból, mi az amit megtanultam e témakörben.

Lássuk melyik a 4 leginkább szenzitív, intuitív és spirituális csillagjegy?

De még mielőtt rátérnék erre, tisztázzuk mi is az spirituális?

A spirituális ember vallja, hogy élete nem önmagáért való, hanem egy magasabb szintű rendet, célt és értelmet szolgál. Tetteit, döntéseit ezen elv alapján igyekszik megvalósítani.
Tetteit, döntéseit ezen elv alapján igyekszik megvalósítani. A spirituálisan gondolkodó a világot úgy értelmezi, hogy a cselekedetei egy speciális ok-okozati rendszerben hatnak vissza életére. Ezt hívhatjuk karmának, sorsnak vagy akár isteni elrendelésnek is. A spirituális világnézeteket követők vallják, hogy az élet több kell hogy legyen, mint a természet véletlen egyszeri és megismételhetetlen játéka.

Én olvasatomban pedig leginkább ezoterikus személy,aki lelkileg érzékeny, és intuitív, aki testi-lelki-tudati harmóniát és lelki békét
önmaga által – külsős körülmények nélkül – is el tudja érni. Tudatos valaki az biztos, ez alapján állítottam össze a saját
nézőpontom szerint a jegyeket.

Ennek a világnézetnek amit úgy hívunk ezoteria nemcsak levegősnek hanem földiesnek is kell lenni mert racionalitás nélkül a spirit felfogás elég gyermekded és nem igen bizonyítható tudomány, egy kézzel nem fogható fikció — Ez nem jó. Ezért a 4 jegy között lesz vizes és földies és levegős jegy, valamint tüzes jegy is, mert tetterő, karmikus feladatokat leginkább szenvedélyes mentalitással lehet meglépni… Ezért mind a 4 elemből lesz egy-egy a választásomban……

Nézzük a listát:

1. csillagjegy: Skorpió

Egy vizes jegy, Mars bolygó uralma alatt áll. A skorpió legszívósabb és kitartóbb,  így méltán lehet karmikus terhek megoldója, és ráadásul integrálja a tudását, tehát le vonja a következtetést is, nem mellesleg szellemileg igen nagy tanító…. A skorpió mindig megjárja a poklot ezért lelki és testi akár szellemi ereje kimagasló összes csillagjegy közül.

2.csillagjegy: Bika

Skorpió polar párja, tehát ami kint van képviseli. A vénusz bolygó uralja, számára a szépség és művészetek elsődleges dolgok. De ezoterikus tanokhoz igenis szükség van a szépségre, vonzóra és csillogásra…. Jólét és biztonság is Bika velejárója. Ha megtanulja benti dolgokat külsőséggel összefűzni ötvözni, hatalmas energiákat tud megmozgatni. Másokat gyönyörűséggel ruház fel, és meg tudja teremteni a külső-belső harmóniát, maga és embertársai számára.

3. csillagjegy: Vízöntő

A vízöntő tudatos és szellemileg legmagasabb szinten áll…. Egy magasabb szellemiséget képvisel. Ezért esett rájuk a választásom, nem mellesleg spirituális és ezoterikus tanítások nem idegenek számára. Rengeteg előzőéletes tanító, mágus kerül ki köreiből, ezért számukra minden ami ezoterikus zsigereiben megtalálható. Gyorsan tanul és alkalmazza, kiváló tanár, tanító. Magasabb szinten rezeg mint több csillagjegy bármelyike. Az uránusz bolygó uralma alatt áll.

4. csillagjegy: Nyilas

Mivel a Kos inkább fejjel megy a falnak és tetszeleg, mint oroszlán is – ez utóbbi nagyobb hiúsággal rendelkezik mint tudásszomjjal, így a választásom egyértelműen kalandor Nyilasra esett. Jupiter bolygója, egy vidám – könnyed személyiségjeggyel áldotta meg.
A nyilasban van szabad szellem, és játékosság mindez szükséges spirituális szemlélethez. Nem utolsó sorban: jó szellemi erőik vannak, amit vidám és nyílt természetük mellett kiválóan alkalmaznak gyakorlati világban is. Nemcsak szellemileg tudják átlátni ezoterikus dolgokat, hanem testileg is… pozitív személyiségjegyeikkel. Minden érdekli, mindenre kíváncsi, csak így tud legjobb tanuló válni belőle, aki gyakorlati világban is igen jól elboldogul….. Lazaságuk – bohókás viselkedésük példaértékű lehet a nehézségek által megrogyóknak. Mivel a nyilas is olyan mint kicsit a skorpió, mindig talpra áll, feláll egy-egy negatívnak tűnő élethelyzetből….. Ez a fajta pozitív szemlélet és hozzáállás elengedhetetlen ahhoz, hogy valaki 100{dcb78d37814deb1a3b0d4d71c10a5cf12684066f975a611f3c7dce8199466402} ezoterikusnak vallja magát… hiszen a fényt ez az ember tudja ragyogtatni!!

Ezoteria Extra (Erdélyi Zita)

Write a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Close