Február 2. csütörtök: Érzelmek hullámhosszán!

Hirtelen, váratlan események lelki szinten.

Sorsfeladatokkal kapcsolatos karmikus terhekkel szembesülhetünk..!

A kettes szám az érzelmeké, megérzéseké, meghitt perceké, most lelkileg mindezt átélhetjük!

Megerősítés: Megbocsátás és tanulás!

Amint elengeded és meggyógyítod a múltat, több szeretetet élsz át a jelenben.

Szerelem Angyalainak jóskártyái.

A Szerelem Angyalai meghallották, hogy egy nagyszerű szerelemre vágysz, és ezt a kártyát küldték útmutatásként. Úgy látják, a szíved azáltal képes megadni és befogadni a szerelem boldogságát, hogy eltünteted a múlt pókhálóit.

Az angyalok tudják, hogy megbántott valaki, és bizalmatlan vagy, mert félsz az újabb csalódástól, de védekezésed mégis akadályozza, hogy beengedd a szeretetet az életedbe.
Amint meggyógyítod a múltadat, többé nem fogod folyton újrateremteni.

Végül is azokat a helyzeteket és kapcsolatokat vonzod be az életedbe, amelyek arra emlékeztetnek, amit már megtapasztaltál, mert ez jelenti a gyógyuláshoz vezető egyik elsődleges eszközt. Ahhoz, hogy egy egészségesebb kapcsolati mintára válts, szükséges, hogy méregteleníts minden régi haragot, hibáztatást vagy megbocsátasz önmagadnak. Ha segítségül hívod az angyalokat, és arra kéred őket, hogy segítsenek elengedni és meggyógyítani a múltadat, eltüntetik majd a szomorúságot, hogy a szíved boldogan szárnyalhasson.

A kettes számmal mindig lelkiség vizsgázik, érzelmeink kerülnek előtérbe.

A társas kapcsolatok megnyílnak különféle karmikus helyzetek
előtt.

Lelki társ!
Igen, ő a lelki társad.

Azért választottad ezt a lapot, mert tudni szeretnéd, hogy egy bizonyos személy a lelki társad-e. A válasz: igen! Mint mindenkinek, neked is sok lelki társad van: olyan létezők, akikkel valamiféle titokzatos lelki kapcsolatban és életútban osztozol.

A lelki társak azzal a céllal testesülnek meg, hogy a kölcsönös spirituális és személyes fejlődés érdekében találkozzanak egymással. Amint sejtetted, az illető, akiről érdeklődtél, az egyik lelki társad. Az első találkozásotok alkalmával átélt ismerősség-érzés a lelki társak közötti köteléket jelzi.
Ezt a lapot időnként azok az emberek kapják, akik a következő kérdést teszik fel: “Mikor találkozom a lelki társammal?” A kártya megerősíti, hogy ez meg fog történni.

Sokszor olyan embert jelent, akit már ismersz. Bár eleinte nem pattantak ki szerelmi szikrák a találkozások során, lesz újabb lehetőségetek arra, hogy együtt fedezzétek fel a szenvedélyt.

Close
error: Védett tartalom!