Felemelkedett Mesterek áldása November hónapra: Váratlan, hirtelen jött változások és események!

A mostani energia, ami átlengi a jelent, és a múltat is, mindenképpen változásra és átalakulásra bírja az embert. Valaki fogékony rá, valaki nem.

Ha lépést tudsz és ütemet tudsz tartani a változással és magad is át tudsz alakulni, pozitív útra kerülsz.

Jövő sikert és csillogást tartogat.
Ha nem sikerül és hezitálsz, akkor lehet több rossz és negatív szembesülés lesz az útravalód. Mint a pozitív csomag.

Melyiket választod? Döntsd el – nyilván a pozitív utat, ahhoz pedig lépést kell tartanod a változással. Tenned kell Magadért.

Idomulni kell a mostani energiákhoz, miszerint az egészséggel kapcsolatos negatív elméletet és párkapcsolati sémákat el kell tudni engedni, helyette új hitrendszereket kell felépíteni.
Hogy a betegség megelőzése nemcsak a vitaminok beszedéséből áll, és fitnesz elv alapján épül fel, sokkal inkább pozitív gondolkodás is velejárója, optimista, vidám személyiség, aki nyitott nemcsak a világra de önismeretre is. Képes szembenézni a valósággal és egyben ÖNmagával.
Összességében a lelki béke elérése – lenne – a cél. Ehhez a legjobb eszköz a spiritualitás minden tárháza, A-Z-ig!

Ezáltal tudunk tisztulni, és közvetlen és közvetett módon is tudjuk tisztítani a kapcsolati rendszerünket! Ehhez kívánok sok erőt, és optimizmust, Erdélyi Zita (EE)

Megerősítő gondolatok: Menj bátran előre a megkezdett úton!

Most Jó úton jársz, és bátran haladhatsz tovább a célod felé. De ne inogj meg! A szíved mindig megmutatja neked a helyes utat, és sosem fogsz eltévedni. Most az a legfontosabb, hogy tégy valamit – bármilyen apró és jelentéktelennek tűnő lépést – a célod felé.

Kérd Mihály Arkangyal segítségét. ő a segítségedre siet, támogatni és védelmezni fog téged ebben a fontos, változásokkal teli időszakban.

 

 

Write a Comment

Close
error: Védett tartalom!