Gyógyító Tündérek üzenetei vasárnap éjszakára: Munkahelyváltás

Karriered felfelé ível, pozitív változások várhatók, melyek támogatják az álmaid, a legfontosabb dolgaid, a szenvedélyed és az életcélod megvalósulását.

Ezek a változások abban is segítenek, hogy elengedd a régit, és üdvözöld az újat. Az univerzum minden lépésedet támogatja.

Ez a lap pozitív változást jelez a karrieredben. Sokkal kedvezőbb irányba tartasz majd, összhangban igaz hiteddel és szenvedélyeddel. Nem kell többé azért szenvedned, hogy be tudj fizetni egy csekket. Mostantól a saját belső igazságod szerint dolgozol.
Ehhez a változáshoz rengeteg hit és bizalom szükséges. Ez a lap garantálja, hogy amíg következetesen az isteni útmutatás szerint cselekszel, folyamatos támogatásban részesülsz.

Megerősítés: Másodállás

Az álomkarriereden másodállásban is elkezdhetsz dolgozni úgy, ha megtartod az eredeti munkahelyed, hogy fizetni tudd a számlákat. Az álomkarriered hamarosan szárnyalni kezd, és teljes mértékben támaszkodhatsz rá.
Azért húztad ezt a lapot, mert anyagi biztonságért és értelmes munkáért imádkoztál.

Az angyalok elárulják, mi a módja annak, hogy mindkettő sikerüljön: az, ha másodállást vállalsz. Ennek legegyszerűbb és legnagyobb sikerrel kecsegtető formája az, ha saját vállalkozást indítasz.
Elkezdheted a vállalkozást részmunkaidőben, az eredeti állásod mellett, hogy fizetni tudd a számlákat. Így a munkahelyeden kevesebbet stresszelsz majd, mivel tudod, hogy utána az álom munkádra koncentrálhatsz.

Álmaid munkája pedig gyorsabban válik gyümölcsözővé, mert nem nehezedeik rád a pénzkereset miatti nyomás (ami mindig blokkolja a bőséget és lassítja a manifesztációt).

Write a Comment

Close
error: Védett tartalom!