Hétfői Telihold üzenete: Megtakarítások

Ha következetesen spórolsz, a jövődet védelmezed.

Nagy szívességet teszel jövőbeli énednek, ha folyamatosan félreteszel a jelenlegi bevételeidből.

Az önmagadról való gondoskodás biztonságérzetet ad, miközben az életcélod beteljesítése felé haladsz.
A bőség angyalai a megtakarítások terén is utat mutatnak. Tudják, hogy a megtakarítások biztonságot adnak, és stabil tőkét jelentenek, melyet jövedelmező vállalkozásokba fektethetünk.
Ezt a lapot azért húztad, hogy ne feledd: az életed társteremtője vagy minden területen, így az anyagiak terén is. Hatalmadban áll, hogy a változást képviseld az egész bolygó számára. E jelentős változás beindításának egyik lépése pedig az, hogy tudatos erőfeszítéssel félreteszed a bevételed bizonyos százalékát.

Megerősítés: Rendezettség

Jobban fogod érezni magad és könnyebben összpontosítasz, ha időt szánsz rá, hogy az életteredben és a munkaterületeden felszámod a rendetlenséget. Adományozz el mindent, amit csak tudsz, így másokon is segíthetsz, akiknek szükségük lehet a dolgaidra. Ügyelj rá, hogy az időbeosztásod se legyen túlzsúfolt.
Ez a lap azt az erőteljes üzenetet hordozza, hogy szabadítsd meg az otthonodat, a munkakörnyezetedet és a határidőnaplódat a fölösleges dolgoktól. A kaotikus környezet és a kaotikus napirend egyenlő a kaotikus gondolkodással, ami akadályoz a koncentrációban.

Gyakran halmozunk fel felesleges dolgokat. Mennyi energiát és figyelmet pazarolsz arra, hogy tárgyakat keresgélsz?

Write a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Close
X