Heti Angyali útmutatás (május 18-24.): Bízz az isteni kitérőkben!

Prérifarkasszellem

Az orákulum üzenete: Úgy érzed, éppen egy furcsa vargabetűt írt le az életed?

Úgy érzed, hogy ami a lehető legjobb lépésnek, legbölcsebb döntésnek, a legjobb helyzetnek, a legmesésebb kapcsolatnak tűnik, váratlanul az ellenkezőjére fordul, vagy egyszerűen semmivé foszlik, mintha becsaptak volna?
A Prérifarkasszellem tréfacsináló energiája olyan helyzeteket teremt számodra, amelyekből újra elfeledett leckéket tanulhatsz meg. Talán meg kell tapasztalnod a kudarc ízét, mielőtt megismered a sikert, át kell esned a csalódáson, hogy őszintén értékelni tudd a boldogságot, szeretetet és bőséget.

Talán egy olyan minta jött elő újra, amelyről már elfelejtetted, hogy nincs összhangban azzal az élettel, amelyet meg akarsz teremteni magadnak. Most eszedbe jut, hogy a hála és nem pedig az önelégültség őrzi meg az éberségedet és hívja fel a figyelmedet mindarra, ami jelenleg is elérhető számodra.

A Prérifarkasszellem azt mondja, hogy nevess csak a váratlan fordulatokon, kultiváld magadban a szerénységet, a hálát, miközben elengeded a vágyaid konkrét megvalósulási formájához történő ragaszkodást. Még ha hirtelen azt veszed észre, hogy letértél az útról, azon gondolkodsz, mikor kerülsz vissza a vágyaid megvalósulásához vezető ösvényre, jusson eszedbe: a Szellemnek terve van veled és a lehető legjobbat akarja Neked! Bízz az isteni rendben!

A Prérifarkasszellem isteni segítő, bármi is megy látszólag tönkre, valójában minden pontosan olyan, amilyennek lennie kell.
Oltalmazó üzenet: Néha egy cél annyira csábító, hogy a rá irányuló figyelemben kicsúszik a lábad alól a talaj. Ilyenkor elkezd rögeszméddé válni a cél, legyen szó egy olyan lehetőségről, amelyre vágytál, akár a mindig elillanó nagy Ő-ről, vagy a “nagy pillanatról”. Ne vedd túl komolyan a világot, ne ragaszkodj a vágyaid megvalósulásának egy bizonyos formájához, vagy idejéhez!

Valami még jobb van készülőben. Ha megtanulod a leckét, nem veszed a szívedre a dolgokat, nemsokára meglátod, hogy bár az ösvény kanyargós, mindvégig a helyes úton jártál.

Write a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Close