Heti Angyaltarot (augusztus 1-7.): Boldog szabadság!

Mézeshetek, élvezetes nyaralás.

Élvezzétek együtt a boldog szabadságot!

Ez a lap azt jelzi, hogy szükségetek van egy kis kiruccanásra, hogy tápláljátok a szerelemet. Ennek az üzenetnek a konkrét alkalmazása a kérdező személyen múlik.
Bizonyos emberek esetén a lap üzenete szó szerinti: elutazol az új házastársaddal az esküvőtöket követően. Azok számára, akik már tartós kapcsolatban élnek, ez a lap arról szól, hogy ismét lobbantsátok lángra a tüzet egy romantikus nyaralással. Vonatkozhat továbbá egy új kapcsolat mézesheteire is. Megint mások számára ez a kártya azt jelzi, hogy nyaralás alatt találkoznak majd egy különleges emberrel.

Megerősítés: Pénzügyi helyzet. Pénzügyek és karrier helyzete.

A pénzügyi kérdések pillanatnyilag szerelmi életed fontos részét jelentik.

A pénz és a szerelem az idők kezdetétől összekapcsolódik, és ez a lap rámutat erre az összefüggésre.

A szerelem angyalai ki akarnak szabadítani a pénzügyek vagy a karrier szorításából, hogy életed minden aspektusát élvezhesd beleértve a szerelmet is.
Noha a munka szívmelengető elégedettség forrása lehet, egyensúlyba kell hozni a szeretet más szempontjaival, mint például a játékossággal és a nevetéssel.

Azért kaptad ezt a lapot, mert hasznodra válna az ilyen jellegű vidámság.
Hívd segítségül az angyalokat, hogy javítsák a hangulatodat, az energiaszintedet, a pénzügyeidet, a karrieredet és minden mást, ami nyugalmat hoz számodra.

Close
error: Védett tartalom!