Heti Angyaltarot (február 22-28): Február méltó lezárása.

Húzz és válassz szíved szerint angyaltarot paklijából, egy mágikus lapot, és megtudhatod, mi vár Rád,
még februárban.

Hétvégén, Szűz telihold és 10 M teremtő nap lesz, kettő az egyben pozitív energia, rajtad áll, hogy sáfárkodsz jöttével, kihasználod erejét, vagy lehúzz a mélybe….

Érdemes ezt a nagy erőt javadra fordítani, és van lehetőséged, elcsendesedni. A február így méltóságteljesen zár. (Hamarosan erről bővebb cikk az Ezoteria Extra oldalon)

Húzz a lapok közül:

Első lap: Főpapnő

A válaszok, melyeket keresel, ott vannak benned. Nem lelhetsz rájuk az értelem által, mert ezek a legmélyebb érzéseid eredményei. Az érzelemmel teli helyzetek most komoly bölcsességet kínálnak. A megérzéseket és pszichikus üzeneteket érdemes komolyan venni és tiszteletben tartani, mivel biztosan lehet rájuk számítani. Az álmaid is jelenthetik a kulcsot, mely által sikerül értelmezned, melyek legyenek a következő lépések.
A helyzetednek lehetnek olyan aspektusai, melyeknek nem vagy tudatában, de Haniel arkangyal segíthet megvilágosodni, és elhozza neked a válaszokat, melyek után kutatsz. Ez most nem a cselekvés ideje, hanem az elmélkedésé és a meditációé. Higgy az események tökéletes kibontakozásában, és abban, hogy tudni fogod, mikor kell lépned. Légy türelmes és békés, tudva, hogy a belső vezetőd sosem hagy cserben.

A kártya további jelentései: A tudatalatti hatalma. Hajlandóság a megbocsátásra. Spirituális ébredés. Türelem. A rejtélyes és lenyűgöző Univerzum. Tartani a reményt másokban

Második lap: Perspektíva

Van jobb megoldás is. Valószínűleg észrevetted már, hogy a korábbi hozzáállásod már nem működik. Chamuel arkangyal arra kér, hogy egy pillanatra fejezd be, amit csinálsz, és nézd meg a dolgokat más szemszögből is. Az elmélkedés ideje átmeneti ugyan, mégis rendkívül fontos a spirituális fejlődésed és növekedésed szempontjából.
Ez a kártya azt is jelezheti, hogy a szíved hamarosan arra visz téged, hogy önzetlenül jót tegyél valakivel. Az ilyesfajta könyörületért mindig jutalom jár, angyalaid ott állnak majd melletted. Ne feledd, hogy a világnak azzal adod a legnagyobb ajándékot, hogy a valódi, egyedi és eklektikus önmagad vagy.

A kártya további jelentései: Az elmélkedés ideje. Az idő lassan halad. Megváltoznak a prioritások. Szokatlan ötletek. Merj más lenni.

Harmadik lap: Mágus

Az angyali mágia most a te oldaladon áll. Új projektjeid sikeresek lesznek. Rendelkezel minden szükséges erőforrással, még akkor is, ha most épp nem így látod. Nem kell alábecsülnöd a képességeidet és a tudásodat. Felkészültél erre a pillanatra, az előtted álló út biztos és biztonságos.
Most, hogy Raziel arkangyal melletted van, a további segítség útmutatás, támogató emberek vagy váratlanul érkező bőség formájában szinte varázslatos módon jelenik meg. Bármi lehetséges! Azonban ahhoz, hogy megkapd ezt a segítséget, magabiztosan kell cselekedned. Haladnod kell a terveiddel, méghozzá úgy, hogy ezzel megmutasd másoknak (és magadnak is), hogy semmi kétséged az eljövendő siker felől.

A kártya további jelentései: Kreatív megoldások. Ügyesség és magabiztosság. A manifesztálás képessége. Koncentrált cselekvés. A kezdő lépés megtétele.

Write a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Close
X