Heti Arkangyal tarot (május 11-17.): Válassz a tarot lapok közül!

Húzz egy lapot és kiderül merre tart a sorsod?

Első lap: A Bátorság Angyala

A válság akkor köszönt rád, ha nem vagy hajlandó növekedésed természetes folyása irányában változtatni helyzeteden. Amikor a változás útja hamis következtetésekre épült, régi minták torlaszolják el, és nincs benned elég benső erő ahhoz, hogy saját akaratodból szabadulj tőlük, a válság segítségedre siet.
A krízis intenzitása egyenesen arányos ellenállásoddal. Az, hogy ellenállsz a készülődő változásnak, növeli szenvedésedet.Terjeszd ki figyelmedet és tudatodat életed legkisebb eseményeire is, keresve mélyebb értelmüket! Elámulva tapasztalod majd, mennyi mindent nem tudtál eddig. Min nem akarsz változtatni? Ha felismered a kiutakat, amíg kicsi a baj és megteszed a szükséges lépéseket a válság nem következik be.
A változással szembeni ellenállásnak több forrása lehet. Olykor a félelem a változástól vagy attól, hogy életed darabokra hull okozza, hogy nem akarod megtenni azt, ami helyes, és amivel elkerülhetnéd a válságot. De lehet ellenállásod kísérlet arra, hogy elkerüld afeletti csalódásodat és elkeseredésedet, hogy nem kaphatsz meg valamit, amit szeretnél, vagy tehetetlenségérzés és az a vágyad, hogy valaki más tegye meg helyetted azt, amit te képtelen vagy.
E változatok mindegyike arra a téves elképzelésre épül, hogy a benső átalakulást egyedül kell végbevinned, de mert tudod: erre nem vagy képes, elhagy minden reményed.
Engedelmeskedj! Ellenállni a változásnak annyi, mint nemet mondani az életre. Mondj igent! Engedd el magad, hadd kezdődjék meg a varázslat! Az átalakulás arra hivatott, hogy rávilágítson azokra a választásokra, arra a magatartásra, amely nem igazán a tied. Tekints életedre a szeretet és megbocsátás tekintetén, amikor kiértékeled eddigi választásaidat! Egyszerűen vállald a változást, és találj rá arra a bűntudat- és szégyenmentes életre, amely az igazságra és a szeretetre épül. Tekints mélyen magadba, ott rálelsz minden válaszra, hiszen mind csak arra vár, hogy meghallgasd!
Add föl azt a balhitedet, hogy különálló lény vagy, egyedül a sötétségben! A valóságban egy vagy Istennel az Ő bölcsességében és fényében. Engedd meg, hogy úgy érezd magad, mint akit szeretnek és akivel törődnek, és hallgass a bölcsesség benső hangjára, amely elhatározásaidat vezérli! Érezd át a helyzeted, nyílj meg, hogy befogadd áldását: a bátorságot és erőt!
Válaszd azt az utat, amelyen egyre több szeretet, béke, egység és élet lesz osztályrészed!

Második lap: Rafael Királynője

A szíved a legnagyobb erősséged.
Számíts rá, hogy a másokkal való kapcsolataid új szintre lépnek.
Valaki abban a helyzetben van, hogy segíthet megérteni egy másik személynek a saját érzéseit.
Az otthon és a család (lélekcsalád) szeretete.
Megbízható pszichikus vagy intuitív információk.
Bölcs, megértő és kedves személy, aki jó problémamegoldó.
Spirituális tanács. Adakozás.

Harmadik lap: Gábriel Apródja

Készen állsz, hogy kövesd a szenvedélyed. Izgalom és kaland lehetősége vár Rád. Olyasmi ez, amiben reménykedtél, hogy megtörténik és amire már felkészültél. Lehet még azt érzed, nem állsz készen, de nagyon is.
Egy energikus, extrovertált személy megjelenése, aki hajlandó segíteni.
Előrelépés munkában, karrierben.

További jelentések: optimizmus, kreativitás, játékosság, magabiztosság, és kockáztatás.

Write a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Close