Hétvégi Angyalkártya üzenetei (november 27-28.): Házasság!

Alexandriai Szent Katalin jóslata!

Az üzenet jelenlegi vagy jövendő házasságodról szól.

Az égi hatalmak lelked másik felét szánták Társként számodra! A menny rendelése, hogy ti ketten egymásra találjatok, és segítsétek a másik fejlődését és kibontakozását. Lelki társadat arról ismered majd fel, hogy az lesz az érzésed, öröktől fogva ismeritek egymást. Különös véletlenek hozzák össze e kapcsolatot, amelyet egyfajta sorsszerűség jellemez.

A kártyalap arra utal, hogy az életedben máris jelen van vagy a közeljövőben jelenik meg lelki társad és hitvesed. Ha ilyen frigyre vágysz, kérd Szent Katalint, vezesse el hozzád a megfelelő párt. Abban is segíteni fog, hogy becsületesen bevalld önmagadnak, vajon egy bizonyos kapcsolat tényleg építő jellegű-e, és passzolsz-e jelenlegi pároddal.

Szent Katalin hatalmas szent, aki Szent Johannának is megjelent. A római nemességhez tartozott az egyiptomi Alexandriában. Ez a gyönyörű, eszes lány gazdag családból származott. Számos kérőjét azzal utasította vissza, hogy misztikus frigy köti Krisztushoz. Látomása arra késztette, hogy vitába szálljon a császárral. Letartóztatták, de érvei megtérítették 50 üldözőjét és 200 katonát.

A Nők jó ideje hozzá folyamodnak, ha jó férjet szeretnének találni maguknak.

 

Write a Comment

Close
error: Védett tartalom!