Hétvégi Angyalmágia (Július 30-31.): Esküvő és romantikus érzések!

A házasság két lélek egybekelése a szeretet kötelékében, kölcsönös tiszteletben és elkötelezettségben.

A szerelem mélyítésének vágyát jelenti ez, az idő dacára.

Esküvőd napja a szerelem erejébe vetett jól megalapozott hited tanúbizonysága. Szeretett Egyetlenünk, lehelj szüntelenül életet ebbe a hitbe és szeretetbe.
Angyali útmutatás
Azért kaptad ezt a lapot. mert a kérdésedhez kapcsolódik a házasság témaköre. Azt jelzi, hogy a közeljövőben lesz egy esküvő, vagy az angyalok azt tanácsolják, hogy érdemes lenne újból megerősíteni az eskütöket, hogy életben tartsátok a romantikát jelenlegi házasságodban. Ezt a kártyát körbeöleli a szeretet és a pozitív energia, így nem kell aggódnod az üzenete miatt. Légy nyitott a szerelemre, a romantikára és a lehetőségekre, és érezd jól magad az esküvőd napján!

A lap további jelentései: A közeljövőben kapsz egy üzleti vagy egy romantikus ajánlatot. Női és férfi energiáid “misztikus egyesülését” tapasztalod nemsokára. Egy esküvőn – ahol vendégként leszel jelen – találkozni fogsz egy meghatározó személlyel. Pároddal egyeztessétek véleményeteket a házasság intézményéről. Nemsokára találkozol jövendőbeli házastársaddal. Egyik barátod vagy rokonod a közeljövőben házasságra lép.

Megerősítés: Vedd észre a jeleket!
Igen, az általad kapott jelek mennybéliek. Tollakat, érméket és más hasonló jeleket potyogtatunk utadba, hogy emlékeztessünk: szeretünk téged, és sosem vagy egyedül.

Az angyalok azért küldték ezt a kártyát, hogy segítsen értelmezni azokat a jeleket, amelyeket mostanában kaptál. Ezek lehetnek többek között tollak, érmék, pillangók, madarak vagy más olyan, visszatérő látomások, amelyek az angyalokat juttatják eszedbe, akik szánt szándékkal küldték le neked ezeket a jeleket, hogy tudassák veled, a közeledben vannak – oltalmazva, szeretve, és vezetve téged.

A lap további jelentései: A mennyben tartózkodó elhunyt szeretteid így szólnak: “Szia! Szeretünk téged!” Vedd észre és higgy a hozzád érkező ismétlődő jelekben, amelyek alátámasztják a tényt, hogy jó úton jársz. Higgy.

Kövesd a jeleket, amelyek elvezetnek szíved vágyához.

Close
error: Védett tartalom!