Hold főszerepben – 2022. szeptember 25.: Csodanap!

Égi kísérőnk, csodálatos Holdanya vasárnap, szeptember 25-én főszereplővé válik.

Végigvonul a Vénusz-Merkúr-Nap hármasán, ezáltal együtt áll mindegyikükkel és kicsit össze is hozza őket egy nagy együttállásba.

Beleerősít a Vénusz-Neptunusz szembenállásába, majd a nap végén a Nappal egyesülve Újholdként megszületik (23:55), ami után még Jupiterrel is szembe kerül mintha neki vinne egy üzenetet.
Mindez a szűz-mérleg jegyeiben, odaát a halak-kos energiáit felpörgetve. Ezek mind igen harmonikus jegyek, a kos kivételével, de Mars, a kos ura az ikrek jegyében szintén nem tüzeskedik most, főleg, hogy egy uralmi szűz Merkúr dolgozik alatta. Vagyis nagyon nyugis, harmóniára törekvő, nagy rendező energiák dolgoznak most, a szellemi háttér is a Szűz-Halak csillagai, mögöttük Demeter és Posszeidon istenekkel (Földanya és a Nagy Vizek, a Mélylélek ura).

Annyira csodálatos csendes finom energiák ezek, amiben ott az Újhold, tehát a születés energiája, ami megszületése után még ‘gyerekként’ de már erőben, növekedve kiegészül Zeusszal (Jupiter), az Egek urával.
Ez annyit tesz hozzá: hogy az új én ami most megszületik úgy képes harmóniát teremteni, hogy nem kívülre helyezi, hogy ok, ahogy akarod, csak legyen béke, hanem bent tudja megteremteni, ami ezáltal kívül is azzá válik és innentől így működik. És ezt úgy, hogy mindezt tudatosítja is Jupiter által. Tehát egy új békés földi lét megszületésének a lehetősége ez a mai nap a szellemi én vezérletével.

Csodalehetőség, csodanap.

Azt érdemes megfigyelni hogyan telik, mert ott van benne a harmónia, a teljes szimbiózis, de közben a konfliktus lehetősége is a szembenállás miatt, vagyis megláthatod mennyire van ez közel vagy távol a te életedben ezáltal mivel van még dolgod.
Tóth Gabriella Csillagtenger

Close
error: Védett tartalom!