Ima Gábriel Arkangyalhoz: Aki kitárja a lehetőségek kapuit!

Szent Pió Atya jövendölése:

„Magyarország egy olyan kalitka, amelyből egyszer még egy gyönyörű madár fog kirepülni. Sok szenvedés vár még rájuk, de egész Európában páratlan dicsőségben lesz részük. Irigylem a magyarokat, mert általuk nagy boldogság árad majd az emberiségre. Kevés nemzetnek van olyan nagy hatalmú őrangyala, mint a magyaroknak, és bizony helyes lenne erősebben kérniük hathatós oltalmát országukra!”

Vajon melyik „nagy hatalmú “őrangyalra” gondolt Pió atya? Ha felnézünk a budapesti Hősök terén álló 36 m magas oszlopára, akkor megkapjuk a választ. A millenniumi emlékmű tetején az 5 m-es Gábriel arkangyal szobra áll. Kinyújtott jobbjában a Szent Koronát tartja, baljában pedig az apostoli kettős keresztet. Gábriel arkangyal Magyarország őrangyala! Pió atya szerint „helyes lenne erősebben kérnünk hathatós oltalmát….

Megerősítő gondolatok:

A “Gábriel” szó jelentése: Isten ereje, Isteni erő, Isten az én erőm, erősségem. Neve a Gibor szóból ered, “Isten az én erősségem”.
Így amikor rezet vagy citrint viselünk, könnyedén összekapcsolódhatunk az energiájával.
Gabriel, a hírhozó: Ő jelent meg Máriának és bejelentette fia születését.

Feladatai többek között: Az útmutatás és hogy felébresszen bennünket. Segíteni tud abban is, hogy magasabb rezgés szinten működjünk (ami életmentően időszerű).
Segít a fogamzási képességben és az örökbe fogadásnál is, bátorságot önt az anyaság elfogadásához és a sors vaksága ellenére igyekezzenek a gyermekeik számára a lehető legkedvezőbbeket nyújtani.

Támogatja azokat, akik művészettel és kommunikációval, kapcsolattartással foglalkoznak pl: ügynöki közreműködés, képzőművészet, író, színész, táncos, újságíró, iparművész, esetleg modell, zeneszerző, zenész, riporter, énekes, tanár vagy egyéb szellemi üzeneteket közvetítő foglalkozás.
Kitárja a lehetőségek kapuit, miközben ihletet ad az eredményes önkifejezéshez. Segít a lámpaláz, az alkotói szorongás, a halogató taktika leküzdésében. Gabriel kifejezetten a cselekvő képesség és a cselekvés Angyala.

Amennyiben hozzá fordulunk segítségért, hamarosan energikusabbak és eredményesebbek leszünk, mint azelőtt. Újságírásnál, cikkírásnál és egyéb írásoknál is sokat tud segíteni.
Különböző média feladatokban ösztönzi a társadalom érdekében megszólalókat, hogy el tudják mondani a közlendőjüket. Segítségül hívott erejével beszédünk hatóerejét növelhetjük és feltárja lelkünk rejtekajtóit, hogy megtudhassuk, hol van a legnagyobb szükség, és milyen ügyben tudásunkra, melyet jó szándékkal és szívből teszünk az emberek érdekében, mert így lesz nagy hatással a többiekre is.

Fontos, hogy hatalmunkat szeretettel és magasabb rendű cél érdekében használjuk. Ha kételkedünk alkalmasságunkban, akkor lelkesít és feltölt tanítani, segíteni vágyással, így a hogyan lebeg majd szemünk előtt, s ekkor már nem aggódunk azon, mit is gondolhatnak rólunk a többiek.

Útmutatást ad: ha munkahelyet keresünk, ha különböző változások állnak előttünk (mint például költözés, nagyobb beruházás), ha nem látjuk az élet értelmét, s szeretnénk megérteni életünk valódi célját.

Segít ha letérünk lelki ösvényünkről, ha új kapcsolatba kezdünk vagy családot szeretnénk alapítani, ha álmainkat és látomásainkat meg akarjuk érteni, ha spirituális látásunk akadályozott.

 

Write a Comment

Close
error: Védett tartalom!