Istennők üzenete keddre Szentestére: Isteni Szeretet

 

Isten maga a szeretet, és Ő mindenütt jelen van.

Ezért a jelen helyzetet az isteni gondviselés vigyázza és támogatja.

A válasz a kérdésedre nem más, mint a “szeretet”. Azért van így, mert ez mindennek az alfája és omegája. Ha Istenre és az égi gondviselésre összpontosítasz, megtalálod majd azt a gyümölcsöző választ és megoldást, amelyet keresel.

A Jelek szerint egy ideje önmagadra hagyatkozva küzdöttél. Ez a kártyalap arra szólít fel, hogy testáld át a felelősséget mindenestől Istenre, aki a maga végtelen bölcsességében csodálatosan megoldja majd gondjaidat, és megválaszolja kérdéseidet. Ne törődj azzal, hogyan kapsz választ imádra. Higgy inkább abban, hogy Isten akarata a te és szeretteid javát szolgálja, s békét hoz az életetekbe.

Életcélod az, hogy lényeddel visszatükrözd az isteni szeretetet. Ha bármely tetted előtt meditálsz, te is e mennyei világosság visszfénye leszel. Legyél elő példa, ahogyan lelki vezetőhöz illik. Érezd át most rögtön az isteni szeretet végtelen hatalmát, és ébredj rá, hogy ez az a válasz, amelyet keresel.
Vég és kezdet

A régit el kell engedni, hogy eljöhessen az új.

Azok dicséretét zengem, akiknek a szíve elfogadja az egyetemes rendet, amelyről csak úgy tűnik, mintha kaotikus és örökké változó lenne. Valójában minden a legapróbb részlet is megtervezett, hogy tökéletesen működjön. Az univerzum tánca az energia örvénylésének és áramlásának soha véget nem érő, boldog ünnepe – magának az életnek a dicsőítése.

Csatlakozz ehhez a tánchoz, kedvesem, és élvezd életed történetének rendkívüli hullámait.

Ne félj a változásnak vagy veszteségnek tűnő történésektől! Ez csak a közted és a szeretteid közötti energiakapcsolat átmeneti állapota. Fogadd ezt annak bizonyítékaként, hogy élsz!

Fogadd legmélyebb érzelmeidet valódi emberi lényeged jeleként!

Write a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Close