Istennők üzenetei péntek estére: Isten megnyitja előtted a mágikus kapukat!

Szent Pio atya áldása Mindenkinek!

Nagy erejű kártyalap ez, amely az ima hatalmát példázza és a gyógyítást.

Gyógyulásra vonatkozó kérelmed meghallgattatott. A kérdéses helyzetet Isten veszi körül megújító szeretetével, s csodálatosképpen minden magától megoldódik. Imáid gyógyerőjűek, ne hagyj fel velük. Talán mások segítségét is igénybe kívánod venni (például a helyi gyülekezetét) a hatás fokozására

Üzenet ez arról is, hogy gyógyító képességekkel rendelkezel s az Ég felszólítása, hogy mások érdekében kamatoztasd képességeidet. Ha követed a hívást, Isten megnyitja előtted a kapukat. Szent Pio atya, aki meggyógyítja és segíti az erre az útra lépőket, ösztönözni fog a szükséges változások végrehajtására, és őrködik sikered fölött.

Az atya fáradhatatlanul gyógyította azt a sok ezer beteget, akit az ő rendházhoz kapcsolódó kórháza fogadott be olasz földön. Misztikus élményeiről és csodálatos gyógyításairól legendák szólnak.

Egy feszület előtt térdelve stigmák borították a testét, s csak bő fél évszázad múlva, közvetlenül a halála előtt tűntek el Sokan számolnak be arról, hogy megjelent nekik Pio atya, s e jelenéseket csodálatos gyógyulások kísérték, vagy semmi baja nem esett annak, akit az atya védelmébe vett.

 

Write a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Close