Június 16. szerda: Megoldás, spirituális lépések

Meg kell tenned a spirituális fejlődésed felé az első lépéseket.

Ez lehet tanulmány, spiritizmussal kapcsolatos könyv, vagy kiadvány, vagy éppen ezoterikus tanfolyam elkezdése. Ez nemcsak asztrológia, vagy számmisztika, de pl. idesorolható: keleti harcművészetek, vagy jóga elsajátítása is, stb.

A mai nap hittel és megértéssel tudunk a problémáinkon felülemelkedni.
Vagy éppen döntéseink által tudunk nagyot emelkedni ezáltal pozitív irányban változni. A személyiség és ego kérdései górcső alá kerülnek, melyek megméretést erősítik, szintén a hit és döntéseken keresztül.

Leginkább úgy tudunk dolgokat, lehúzó élethelyzeteket elengedni, ha tisztában vagyunk önmagunkkal. Minden lehúzó élethelyzet önbizalomhiányból fakad, amikor azt érezzük kevesek vagyunk, nem vagyunk elég jók. Ezáltal a döntés Te kezedben van, mit gondolsz magadról és eléd táruló megoldandó feladatokról. Problémaként tekintesz rá, vagy egy feladatnak amit saját tudásod, önerőd segítsége által meg tudsz oldani, felül tudsz kerekedni felette.

A választás és döntés a Tiéd. Élj vele!

Megerősítő gondolatok: Meditáció

Most nagyon fontos számodra a rendszeres meditálás.
Gyakorold minél többször.

A lecsendesült elme könnyebben meghallja az angyalokat. Ezzel a kártyával kérnek az angyalaid arra, hogy némítsd el az elmédet, s így tiszta és érthető lesz a beszélgetésetek. Minden reggel, ébredés után legalább öt percre hunyd le a szemed, és végy három-négy mély lélegzetet.
Tedd fel a kérdést az angyalaidnak, és hallgasd őket úgy, mint legközelebbi barátaidat. Ne erőlködj.

Ha kergeted a választ, elkerül. Inkább lélegezz tovább jó mélyen, és lazulj el.

Mondd el magadnak, milyen természetes dolog az angyalokkal beszélgetni nap mint nap. Minél gyakrabban lazítod el az elmédet, annál könnyebben hallod meg az angyalok válaszait.

Write a Comment

Close
error: Védett tartalom!