Június 18., péntek: Párkapcsolati változás

Ezen a napon a párkapcsolatok kerülnek “terítékre”.

Ami azt jelenti ezen a területen váratlan fordulatok jelentkezhetnek az életedben, és hirtelen, pozitív változások. Akár egy új kapcsolat vagy régi szerelem felbukkanása sem kizárt dolog!

Viszont ahhoz valamit meg tudjunk újítani, fel tudjuk frissíteni úgy az kell, hogy le is zárjunk előtte valamit, ami már nem szolgál bennünket, nyugodtan: el tudjuk engedni. Ez mindenkinek egyéni, más – és más. Mert pl. lehet ember aki uralja, vagy élethelyzet ami hatás helyzet elég állítja. Mindenki élete más ugródeszkát állít, és más magasságban van állítva.

Megerősítő gondolatok: Mennyei gondviselés

Őrangyali áldás mára

Legyél meggyőződve arról, hogy Isten és az őrangyalok a gondodat viselik neked és szeretteidnek is. Nagyon szeretnek téged, és nem vagy egyedül ebben a helyzetben… ahogyan máskor sem. Téged (és a szívednek drága személyeket) mindenkor hatalmas segítők vesznek körül.

Ez az üzenet arra int, hogy bízd az Égre valamennyi aggodalmadat. Semmi, de semmi félnivalód nincsen! Különben is, az aggódás még soha, egyetlen helyzetben sem segített.
Okosabb ezért imádkozni és segítséget kérni, majd elengedni, hogy a menny közbelépjen. Megérdemled az isteni beavatkozást, támogatást és védelmet.

Miközben te és szeretteid alszotok, angyalok vigyázzák az álmotokat. Otthonodat, egészségedet és jólétedet őrangyalok védelmezik.

Senki nem hatolhat át a szeretetük által alkotott védőbástyán, amely biztonságodról és épségedről gondoskodik.

 

Write a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Close