Június 2. péntek: Az érzelmek hullámhosszán!

A Mai napon, a lelki életünk kerül központi szerepben.

Érdemes megvizsgálni, ki mit ad lelkileg, és érzelmileg Te mit tudsz nyújtani a másiknak? Mennyire vagy lelkileg felszabadult, vagy mennyire görcsös?

A lelki életünk fejlődés és velejárója az, hogy mennyire tudunk szívünkra hallgatni, és azt tudjuk-e szabadon áramoltatni lelkünk sugallatai által, s, érzelmileg mennyire vagyunk nyitottak, vagy zártak? Bezárkózunk, vagy kitárulkozunk?

Ezek az érzelmi hovatartozásaink, nagyban befolyásolják, és jellemzik: a kapcsolati rendszerünket, legyen az magánélet, vagy akár munkahelyi kapcsolódás, szülői-gyerek viszony, esetleg baráti szál….

Nézz magadba, mennyire vagy szabad lelkileg, a döntéseid, mennyire racionálisak, földhöz ragadtak, vagy esetleg szabadok és szárnyalóak? Ésszel vagy szívvel választasz, fontosabb döntéshelyzet előtt dilemmázol?

Hallgass a szívedre, van az a mondás, most mégis mindenkit arra kérek, hogy gondolja át mindenki, a múltban: mennyire hallgattak a szívükre, e szerint döntöttek vagy sokkal inkább ész érvek alapján?

Érdemes most őszinte válaszokat adni, magunkba fordulni megadni mindenre az őszinte válaszokat…!

Megerősítés: Gábriel arkangyaltól.

Fontos, a kommunikációval és a művészetekkel kapcsolatos küldetésed van. Kérlek, ne engedd, hogy a bizonytalan érzéseid visszatartsanak. Segíteni fogok neked.

Veled vagyok, mint az egyik védőangyalod. talán eltűnődsz azon, hogy egy arkangyal miért van veled. Több embernek is segítek egyidejűleg, és te közöttük vagy. Azoknak segítek, akiknek küldetésük a művészetekkel és a kommunikációval kapcsolatos. Önbizalmat adok neked, hogy kibontakoztasd természetes tehetségedet. Aztán megnyitom számodra az ajtókat, hogy tehetségeddel másokat is segíthess.
Cserébe őszinteséget és együttműködési szándékot kérek tőled.

Mesélj nekem a félelmeidről, reményeidről, bizonytalanságodról és az álmaidról. Kérd bátran a segítségemet. Azután pedig lépj be a lehetőségek kapuin, amelyeket megnyitok számodra. szívvel-lélekkel a te oldaladon állok!

Az a dolgom, hogy jobb teljesítményre ösztönözzelek. Tudnod kell, hogy saját érdekedben ösztökéllek, mert tudom, hogy szükséged van egy kis felülről jövő támogatásra.

Close
error: Védett tartalom!