Június 26-27., hétvége energiája: Érzelmi megújhodás

Kapcsolati rendszerünk érzelmi megújhodása jegyében

Kezdeti lépések után, lelki békét érhetjük el, ha megfelelően gondolkozunk a szabadság kérdéséről kapcsolati vonatkozásban.

A hétvége két energia mentén halad, az egyik, újrakezdés, újra indulás, a másik érzelem, lelki kérdések összességét jelenti.
Ez lehet párkapcsolati vagy szülői-gyerek kapcsolat. A lelkiség most mutathat kapcsolati rendszeren belüli egy új dolgot, de mutathat szerelmi, párkapcsolati vonatkozásban is.

Érdemes újrakezdeni lelkileg – érzelmileg. Megújhodni.
Vagy épp megújítani meglévő kapcsolatot, érzelmi szempontból.
Ezen a hétvégén a személyiségünk változhat pozitív módon, és a kapcsolati rendszerünk kerül megújításra általa. Érzelmileg nyitottabbak és szabadabbak lehetünk.

Megerősítés: Gábriel arkangyal áldása

Fontos, a kommunikációval és a művészetekkel kapcsolatos küldetésed van. Kérlek, ne engedd, hogy a bizonytalan érzéseid visszatartsanak. Segíteni fogok neked.

Veled vagyok, mint az egyik védőangyalod. talán eltűnődsz azon, hogy egy arkangyal miért van veled. Több embernek is segítek egyidejűleg, és te közöttük vagy. Azoknak segítek, akiknek küldetésük a művészetekkel és a kommunikációval kapcsolatos. Önbizalmat adok neked, hogy kibontakoztasd természetes tehetségedet. Aztán megnyitom számodra az ajtókat, hogy tehetségeddel másokat is segíthess.
Cserébe őszinteséget és együttműködési szándékot kérek tőled. Mesélj nekem a félelmeidről, reményeidről, bizonytalanságodról és az álmaidról. Kérd bátran a segítségemet. Azután pedig lépj be a lehetőségek kapuin, amelyeket megnyitok számodra. szívvel-lélekkel a te oldaladon állok! Az a dolgom, hogy jobb teljesítményre ösztönözzelek.

Tudnod kell, hogy saját érdekedben ösztökéllek, mert tudom, hogy szükséged van egy kis felülről jövő támogatásra.

Write a Comment

Close
error: Védett tartalom!