Mágikus Angyalok áldása: A Macska gyógyító ereje.

Ideje önállósodni és felszámolni a másoktól való függést!

Kulcsszavak: Önállóság, autonómia, kíváncsiság, bátorság, kiszámíthatatlanság, fogékonyság, eszesség, találékonyság, intuíció, szenvedély, érzékiség, játékosság, kalandvágy, lopakodás, karizma, kecsesség.

Általában igen könnyű és kényelmes dolog valamely szokás rabjává válni, és valamitől, illetve valakitől függeni. Ez lehet egészséges és építő jellegű dolog, amennyiben például a rendszeres testmozgásról beszélünk, de pusztítóvá válhat, ha egy káros szenvedély kerít minket hatalmába. Igen könnyen előfordulhat, hogy egy másik személytől oly mértékben függővé válunk, hogy már nem tudunk önálló döntést hozni semmilyen kérdésben, vagy ha mégis, akkor is hozzá fordulunk megerősítésért. Ez cégekre és szervezetekre is igaz.

Azok a függőségek, amelyekkel mi magunk is tisztában vagyunk, általában nem tudatos döntés, inkább beidegződés folytán alakulnak ki. Ha valóban önálló döntéseket szeretnénk hozni, akkor nem szabad egyik szélsőség felé sem elhajlani, azaz nem kell mindentől függetlenedni, de nem szabad behódolni sem. Ehelyett úgy hozzunk döntést, hogy 100 %-ban megőrizzük a saját tekintélyünket és hatalmunkat, és teljes felelősséget vállalunk a következményekért. Érdemes tehát átgondolni, hogy kik és mik azok a dolgok, akiktől és amiktől túlságosan függünk. Próbáljunk eltávolodni, gondoljuk át, mely területeken kell változtatnunk, és cselekedjünk.

Gyakoroljuk a korlátok felállítását, szerezzük meg, amire szükségünk van, és ha döntést hozunk, önhatalmúlag és önerőből tegyük.

Megerősítés: Macska hatása az egészségre!

Egy ágyban aludni egy macskával? Az egészségügyi hatások lenyűgözőek…
A macskák megérzik, ha segítségre van szükséged.

Ha az ágyadhoz vándorolnak, vagy mindig helyet foglalnak a kanapén, tudd, hogy csak a negatív energiáktól szabadítanak meg. Különleges képességük van a mágneses mezők érzékelésére, ezért érdemes a kennelt oda helyezni, ahol a macska a legtöbb időt tölti, és ahol a legkényelmesebben érzi magát.

A macska képes kompenzálni gazdája fizikai és mentális energiahiányát. Kutatások kimutatták, hogy a macskás családokban sokkal kevesebb a betegség, kiegyensúlyozottabb az otthoni légkör és harmonikusabb az életkörnyezet.
A macskák megérzik, ha fájdalmai vannak.

Ne lepődj meg, ha a macskád pontosan ott telepszik le, ahol fáj. Ha fáj a hasad, fáj a fejed vagy feszül a nyakad, kedvenc állatod biztosan ezen a területen fog tartózkodni.

Ne kergesd el, légy türelmes, és hagyd, hogy gyógyító energiával árasszon el. Egy idő után a fájdalom enyhülni fog, és sokkal jobban fogod érezni magad.
A macskák kiváló mesterei a bioenergetikának, pontosan megérzik, ha valahol probléma van, majd rövid időn belül megpróbálják újra egyensúlyba hozni az energiákat. Képesek érzékelni az emberi aurát, rendkívüli neurológusok, pszichológusok, de a testi betegségek “gyógyításában” is kiválóak. Enyhítik a szorongást, a depressziós tüneteket, és nyugalmat hoznak az egész házba és tulajdonosába.
“Szív- és érrendszeri “orvosok.

A macskák kiváló kardiológusok. A magas vérnyomásban szenvedő emberek ezért megfontolhatják, hogy megosszák az életüket egy kis, puha, négylábú dorombolóval. Azok az emberek, akiknek macskájuk van, sokkal nyugodtabbak, kiegyensúlyozottabbak, és vérnyomásproblémáik is csökkennek. Amerikai kutatások szerint a macskatulajdonosoknál 30-40 százalékkal csökken a szívroham kockázata.

A macskák gyakran ülnek az emberek mellkasára, mert érzékelik a problémát, és készek használni gyógyító erejüket. Így előzik meg a szívrohamot.

Close
error: Védett tartalom!