Mágikus Tündérek jóslatai szombat estére: Raye bölcselete

A jóga és a testmozgás elengedhetetlenül szükséges a jó közérzetedhez, lelki nyugalmadhoz és fejlődésedhez.

Határozott útmutatást kaptál, hogy a jóga és testmozgás egyéb formáit gyakorold, és ez a kártya további megerősítésként szolgál. A fizikai mozgás alapvetően szükséges az álmaid, vágyaid és elképzeléseid megvalósításához.
Feltölt energiával és a terveid elkezdéséhez és befejezéséhez szükséges életerővel. A mozgás által nyitottabbá válsz az új, kreatív ötletekre is. A jóga ráadásul megtisztítja és megerősíti a Csákra központjaidat, így tisztábban és érthetőbben meghallod angyali útmutatásunkat. A jóga segít lecsendesíteni a hangos elmét, hogy meditálhass, és meghallhasd az égiek hangját.
Lehet, hogy a jógagyakorlatok és a testmozgás egyéb formái először ijesztőnek tűnnek, de én segítek neked testre szabott, a munkaidődnek és állóképességednek megfelelő edzésprogramot kialakítani. Ismétlődő gondolatok és érzések formájában, a jógával és testmozgással kapcsolatos, a “derült égből” érkező információkon keresztül üzenek majd neked.

Tudom, hogy nagyon elfoglalt vagy, de meglátod, hogy a testmozgás által nyert energiától a napjaid órákkal hosszabbnak tűnnek majd.

Write a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Close