Mágikus Tündérek üzenetei szombatra: Méregtelenítsd a barátságokat

A feléd áramló bőség mértékét az is befolyásolja, hogy kivel töltöd az idődet.

Tégy különbséget a felületes és a komoly kapcsolataid közt. Válassz magad mellé nagylelkű embereket, akik inspirálnak és támogadnak téged.
Ez a lap arra emlékeztet, hogy a kapcsolataid hatással vannak arra, hogyan tapasztalod meg a bőséget. Az életedben szerepet játszó emberek befolyásolják az energiádat, a perspektíváidat és a manifesztációs képességedet. A jelenlegi helyzetedre azok gyakorolják a legnagyobb hatást, akik most elsőként jutnak az eszedbe. Ezzel kapcsolatban bizz a megérzéseidben.
Talán nem is az emberek zavarnak meg, hanem a velük kapcsolatos érzéseid. Úgy tánik, valamiféle dráma térít le az utadról. Lehet szó belső viharokról – például gondolatban vitázol magaddal, félsz, dühös vagy valakire – vagy más kimerítő lelki folyamatokról.

Itt az idő, hogy őszintén szembenézz azzal, mit érzel valójában az életed szereplőivel kapcsolatban, a közösségi oldalak baráti kapcsolatait is beleértve. Ha valaki rossz hatással van az önbizalmadra vagy a koncentrációs képességedre, gondold át, nem mérgező-e a kapcsolatotok. A nyalt beszélgetés és a mediáció sokat javíthat a mérgező kapcsolatokon. Hagyd, hogy a szíved megsúgja az igazat.

Amikor elengedsz egy egészségtelen kapcsolatot, helyet szabadítasz fel a szívedben, hogy új és egészséges kapcsolatokat üdvözölhess az életedben.

Az egészséged, a boldogságod és a bőséged szempontjából természetesen az is lényeges, hogy pozitív viszonyban légy önmagaddal és Istennel.

Write a Comment

Close
error: Védett tartalom!