Mágikus Unikornis Jóskártyája: Húzz a lapok közül és kiderül mit rejt 2021-es éved!

Válassz az unikornis kártyáiból és kiderül mit rejt a jövő(d)!

Első lap: Érdeklődés

Kezdj el olyasmivel foglalkozni, ami felkelti a kíváncsiságodat!

Mi érdekel? Miről szeretnél többet megtudni? Az érdeklődés olyan, akár egy úti térkép, amely segíti a lélek tájékozódását. Az ember természetes kíváncsisággal fordul olyan életterületek felé, amelyek kapcsolatban állnak isteni küldetésével (azaz a legfőbb okkal, amiért erre a világra születtünk).
Figyelj oda gondolataidra és cselekedeteidre, merre vezérelnek. Végy észre minden olyan témát, ami érdekel. Ügyelj arra, mivel foglalkozol szabadidődben, mi ragad meg embertársaidban. Közeli barátaid és családtagjaid szintén segíthetnek neked észrevételeikkel.
Használd fel érdeklődésedet arra, hogy többet megtudj önmagadról és a világról.

Középső lap: Egyszerűség

Összpontosíts az alapokra, és tartózkodj a fölösleges bonyodalmaktól!

Ez a kártyalap arra int, hogy az utóbbi időben túlbonyolítottad az életed. Ideje visszavenni a lendületből, és arra koncentrálni, amiben biztos vagy. Mit akarsz igazából? Mi az, amit biztosan nem akarsz? Olyan alapkérdések ezek amelyeket megválaszolva később a nagyobb horderőjűekkel is megbirkózhatsz.
Azért húztad ezt a lapot, mert tisztába kell tenned életed egy bizonyos területét: legyen az egy szoba, egy szekrény vagy egy zűrös kapcsolat. Miután lerendezted a dolgaidat, a gondolkozásod is letisztul majd, és jobban tudsz a lényegre figyelni. Egyúttal az életerőd is megnövekszik majd.

A kártyalap azt is üzeni, hogy talán túl sok energiát ölsz egyik tervedbe. Fontos, hogy csakis az alapokra koncentrálj, Törődj azzal, ami egyszerű, a bonyodalmak önmaguktól is eligazodnak.

Harmadik lap: Búcsú és az új köszöntése

Hamarosan látni fogod, milyen előnyös ez a változás

Az életed változik, és úgy érezheted, hogy kicsúszott kezedből az irányítás. Pedig el változásokkal terhes időszakban is biztonságban vagy, és gondoskodnak rólad. Életed során számos változást tapasztalsz majd meg. Miközben elbúcsúzol a régitől, és az újat köszöntöd, megtanulod, hogy a változás elválaszthatatlanul hozzátartozik az élethez.
Talán elszomorít az elválás, és félhetsz a jövőtől is. Ez a kártya arról tudósít, hogy hamarosan új barátok jönnek az életedbe.
Ugyanakkor nem maradsz magadra, hiszen a régi barátaid és a szeretteid is melletted állnak. Oszd meg hát velük érzéseidet.
A változás segítségedre lesz, hogy túllépj azon, amit kinőttél. Miközben búcsút mondasz a múltnak, mélyen szívedbe zárod a tanulságokat. Olyan kincsek ezek, amelyek egész életedben a tieid maradnak.
Köszöntsd hát az új embereket, helyeket és eseményeket, amelyek életedbe érkeznek. Nincs miért félned a jövőtől, mert csupa boldogságot és vidámságot tartogat.

Write a Comment

Close
error: Védett tartalom!