Mai Mantra: Immunissá válni a spirituális életre!

Mantra áldása:

Rudolf Steiner (1861-1925) írta a következőket

“A jövőben gyógyszerrel ‘kiiktatják’ a lelket. Az egészség ürügyén lesz egy oltóanyag, amely által az emberi testet a lehető leghamarabb kezelik közvetlenül születés után, hogy az emberi lény ne tudja kifejleszteni a lélek és a szellem létezésének gondolatát.

Materialista orvosokra bízzuk az emberiség lelkének eltávolítását. A betegségek ellen, így a jövőben a gyermekek olyan oltásokat kapnak, amelynek következtében immunissá válnak a spirituális életre.

(Betegségek ellen…Ha mindenki tisztában lenne azzal, hogy betegségeink akkor keletkeznek, mikor eltávolodunk a lelkünktől, nyomban másképp gondolkodnánk erről.) Rendkívül okosak lennének, de nem éreznének lelkiismeret furdalást. Ez egyes anyagi körök valódi célja.”

Megerősítő gondolatok: Serephina üzenete mára (A családi értékek nagyon Fontosak, fenti sorok mellett legfontosabb érték egészség mellett, a család…)

A családok angyala vagyok. Családodban boldog változás várható, esetleg egy új taggal bővül a család.

A családdal kapcsolatos imáid meghallgatásra leltek, engem pedig azért küldtek, hogy vigyázzak rád. A családodban várható boldog változás előhírnöke vagyok. Jelenleg a változásra való felkészülés kaotikus időszakát éled, de hidd el, hogy mindez csupán a fészekrakási folyamat része.
Átsegítelek ezen az időszakon és az esetleges nehézségeken. ezek a kihívások őszinte beszélgetésekhez és a gyógyító igazsághoz vezetnek. Segítenek abban, hogy megismerd és másokkal is őszintén megoszthasd érzéseidet, és megfogalmazd a számodra fontos gondolatokat. Miután a zűrzavar elérte célját, a vihar elvonul, és tiszta kék eget hagy maga után. A boldog változás vagy a családod bővülése isteni lerendelés.

Aggodalmaidat bízd Istenre, és engedd meg az égieknek, hogy szellemi családodként segítsenek, irányítsanak téged, és vigyázzanak rád. Nagyon szeretünk téged.

Write a Comment

Close
error: Védett tartalom!