Májusi Arkangyalkártya: Húzz a mágikus lapok közül egyet, kiderül az igazság!

Válassz a mágikus lapokból, és kiderül számodra mi a helyes út.

Első lap: Mire vágysz?

Itt a lehetőség, hogy a forgatókönyvet most szíved legmélyebb vágyai alapján írd meg.

Ha egyszer kristálytisztán eldöntöd, melyek az igaz vágyaid, tudod, hogy készen állsz, és tudod, hogy megérdemled őket, sietve beáramlanak majd életedbe, akár a mesékben.

Azért érkezett hozzád ez a kártya, mert külső jelekre vártál azzal kapcsolatban, hogy mi legyen a következő lépésed. Az angyalok azt üzenik, hogy a választ saját magadban találod. Mielőtt bármi megváltozna, először el kell döntened, mit is akarsz.

Szakíts időt arra, hogy elgondolkozz szíved igaz vágyain, és tudd, hogy a legjobbat érdemled, ahogyan mi mindannyian.

A lap további jelentései: Vágyad megnyilvánulásához élj a megerősítő kijelentések és pozitív vizualizációk adta lehetőséggel. Tisztázd, mik a vágyaid.

Engedd el a lelkiismeret-furdalást és a félelmet azzal kapcsolatban, hogy azt kéred, amit kívánsz.

 

Második lap: Irányváltoztatási képességed duplájára nő.

Az általad tapasztalt változások azon újdonsült akaratod isteni irányítása alatt állnak, amelynek során feltárod szívedet a szeretet és útmutatásunk előtt. Most és a jövőben is oltalmazunk téged, így hát kövesd vágyaid boldog végkifejlete felé vezető utadat.

Szívedben változás történt, ami pozitív irányba alakította életedet. Régi életmódod már nem érdekel többé, és azon kapod magad, hogy kerülöd azokat a barátokat és időtöltéseket, amelyek korábban vonzottak. Olyan életmódra és karrierre vágysz, amely jobban illik új érdeklődési körödhöz és szenvedélyeidhez.

Az angyalok végig vezetnek ezen az átmeneti időszakon. A vonzás hatalma biztosít téged a csodálatosan új lehetőségek és kapcsolatok létrehozása felől.

Életed új szakaszába lépsz. Új terv van születőben. Áldott állapotra, szülésre vagy egy gyermek örökbefogadására nyílik lehetőség.

Egy új tényező az életedben áldás, még akkor is, ha jelen pillanatban nem érted az összefüggéseket.

 

Harmadik lap: Óceán ereje.

A mélykék tenger a lelkedhez szól, megnyugtatva téged. Ha csak elképzeled, ahogyan alámerülsz gyógyító erejű méhébe, már az is majdhogynem képes meghozni a kívánt eredményt. Sőt még jobb, ha fizikailag is eltöltesz némi időt az óceán közelében. Hagyd, hogy ereje és szépsége elmossa minden bajodat és gondodat.

Az óceánnal kialakított kapcsolatod miatt kaptad ezt a kártyát. Ez egy jel arra nézve, hogy több időt kell eltöltened a tenger mellett, esetleg egy nyaralás vagy otthonléted során.

Az angyalok segíteni fognak törekvésedben, amennyiben megengeded nekik. Az óceán levegője és vize inspirál és meggyógyít.

Méregtelenítésképpen végy tengeri sós fürdőt. Igyál több vizet. Teremts kapcsolatot delfinekkel és más tengeri állatokkal.

Egyik előző életed az óceánhoz kötődik. Tanulj meg egy vízi sportot, mondjuk, a mély tengeri búvárkodást vagy a vitorlázást.

Close
error: Védett tartalom!