Májusi Energiák: Párkapcsolati kérdések

Veszélyben a harmónia

Május hónapban lesz egy furcsa jelenség, amely apróságnak tűnhet, de nagyon eltér a megszokottól, és pont a mindennapjainkban érezhetjük meg.

Ez egy jelenleg is aktív fényszög a Vénusz és a Neptunusz között, ami általában 1-2 napon át szokott tartani, viszont most meglepően sokáig él, már május legelejétől jelen van életünkben, és egész május végéig itt lesz! A Vénusz végig kvadrát fényszöget zár be a Neptunusszal, így ebben a hónapban előtérbe kerülhetnek a párkapcsolatok területén bizonyos problémák: a Neptunuszhoz tartozó belső félelmek most a társas kötődésekben jelentkezhetnek. Így ha úgy érzed, hogy a pároddal meg kell beszélned valamit, akkor annak itt az ideje, viszont ez nem lesz kellemes. Most kell felszínre hozni azt, ami a mélyben van, de tudd, hogy ezzel kinyitod Pandóra szelencéjét is egyben. Sok olyan trutyi jöhet a felszínre, amivel nem akartál szembenézni. Ez nem egy kellemes, kedves tisztázós időszak, mármint nem azt jelenti, hogy negatív lenne. Viszont, ki kell mondani most mindent, ami a párkapcsolatodban jelen van!

A Vénusz az ikrek jegyében állva a párkapcsolati kommunikációt erősíti, de a Neptunusz kvadrát miatt ez nem túl üdítő időszak. Sok veszekedés, harag bukkanhat elő, illetve sok olyan nyomasztó állapot, amiket nem tudsz megfogalmazni, csak érzed a nyomását a bensődben. Éppen ezért, ha tudatosan szeretnél túljutni ezen, hozd felszínre, ami mélyen benned van, de ne a társadra hárítsd a felelősséget, viszont magadnak ismerd be azokat a dolgokat, amiket esetleg eddig elfojtottál.

Magas szinten megélve ez a hónap bevezet téged egy olyan belső békébe, amiért megéri megküzdened. Ne feledd, csakis önmagad kell legyőzni, a másikat sosem! KissBalázsKuno CsillagMag

Write a Comment

Close
error: Védett tartalom!