Mihály Arkangyal áldása vasárnap estére: Gyakorlat teszi a mestert

Gyakorolj és gyakorolj, amíg végül megtanulod!

Mit gondolsz, miért jók egyesek a sportban, a zenében vagy a művészetben?

Azért, mert sokat gyakorolják e készségeiket! Ez a kártyalap arra int, hogy gyakorold sokat azt a képességedet, amit idővel tökélyre vihetsz.
Gyakorlás közben akadnak napok, amikor ügyetlenebbnek érzed magad, később mégis rájössz, hogy minél többet gyakorolsz, annál több az eredménye.
Légy hát türelmes önmagaddal és tanáraiddal. Időbe kerülhet, amíg tökéletesíted tudásodat. Ennek leghatékonyabb módja a gyakorlás.

Megerősítés: Nevetés! Nevess egy jót!

Az utóbbi időben túl komoly voltál, ezért egyre nőtt benned a feszültség. Ideje lazítani, és meglátni az adott helyzet nevetséges oldalát. Mindig van min nevetni. Gondolkozz el egy pillanatra: életed mely része olyan, akár egy film? Mi benne a mulatságos? A szeretetteljes nevetés gyógyhatása hatalmas.
Egy helyzet néha akkor rendeződik, ha távolságot tartunk tőle. Vegyél kezedbe egy vicces könyvet, vagy nézz meg egy vígjátékot a tévében.

Ez a kártyalap arra kér, hogy fedezd fel mindegyik helyzet mulatságos vonásait, és ne vedd túlkomolyan az élet.

A humor és a nevetés feloldja a feszültséget önmagadban és másokban. Történjék bármi, tanulj meg vidámnak maradni. A nevetés és a jókedv varázserőjű, mert boldog eseményeket indít el.

Write a Comment

Close
error: Védett tartalom!