Mihály Arkangyal üzenete Júniusra: Pozitív hozzáállás, hit és optimizmus!

A Bőség angyalainak áldása.

Ha pozitív fordulatokra számítasz, és tele vagy pozitív energiákkal, pozitív tapasztalatok és lehetőségek áramlanak az életedbe.

Ne hagyd, hogy a negatív energiák vagy az átmeneti visszaesések gátolják a haladásodat.

Ne veszítsd el a hited, menj tovább az utadon.
Ez a lap arra emlékeztet, hogy Isten és az univerzum támogat téged. Az aggodalmad az egyetlen akadály. Egy apró változtatás – egy kicsivel több hit – pozitív változást jelenthet a bőség áradásában. Imádkozz segítségért, hogy az aggodalmak eltűnjenek, és optimizmus lépjen a helyükbe.

A pozitív hozzáállás igen hasznos, ha célunk a nagyobb bőség. A pénz nem más, mint energia, és mi ezt az energiát szeretnénk magunkhoz vonzani. Ahogy természetesen ódzkodunk attól, hogy negatív emberekkel töltsük az időnket, a pénz is inkább a pozitív emberekhez csatlakozik. Ugyanez igaz a bőség minden más formájára. Ha például szeretnél egészségben bővelkedni, és pozitívan beszélsz és gondolkodsz az egészségedről, az sokkal hatásosabb, mint a negatív hozzáállás. A pozitív szavak és gondolatok mögötti energia minden helyzetet kedvezően alakít.

Megerősítés: Pozitív Mantra szerepe.

A mostani energiák nagyon azt akarják sugallják is egyben, hogy légy pozitív, ez most kifizetődő.

Minden pozitív gondolat, és esemény nagy erővel bír, égieket arra késztetetti, hogy segítsenek.

A vasárnap erről szól – hatványozottan mutatja majd, minden gondolat 10 Milliószoros erővel hat majd, legyen az pozitív de sajnos a negatív is, így figyeld miről, hogy vélekedsz, mit gondolsz. Ne légy negatív ez most nem éri meg.
Ami teliholdat illeti már csak hab a tortán a vasárnapi energiák mellett, támogató erő mindenképpen, viszont a negatív része ott is működik, feszültség és ingerlékenység képében, de ez utóbbi módon nem is lehet teremteni, és pozitív szemléletet folytatni.

Megerősítő áldás: Szegd meg a szegénységi fogadalmad.

Semmi szükség a szenvedésre és áldozatokra. Bontsd fel a szegénységgel vagy az önmegtagadással kapcsolatos fogadalmaidat, melyeket életed bármely szakaszában tudatosan vagy tudattalanul tettél. Amint ezt megteszed, a fogadalmad többé nem lesz hatással sem rád, sem más érintettekre, sem a jelenben, sem a jövőben.

Ez a lap azt jelenti, hogy a pénzügyeidet múltbeli szegénységi fogadalmak befolyásolják. Régebben mindennapos volt, hogy a spirituális és vallási útkeresők, a szerzetesek és az apácák áldozati fogadalmat tettek, amelybe az is beletartozott, hogy lemondtak a személyes bevételükről és kényelmükről.

A szegénységi és szüzességi fogadalom, az önmegtagadás a jelenlegi életedben is akadályozhat.

Ha a pénzügyeid és a kapcsolataid krónikusan negatív mintázatokat mutatnak, segíthet, ha megszabadulsz a fogadalmak terhétől. Ettől nem kell félned, meg tudod tenni, ahogy bárki.

Csak ki kell mondanod megádban vagy hangosan a következőt:

Ezennel felmentem magam a szegénység és a szüzesség, az önmegtagadás és az önfeláldozás fogadalma alól, melyet valamely korábbi életemben tettem. Azt kérem, hogy ezeknek a fogadalmaknak a hatása múljon el örökre, minden érintett számára.

Close
error: Védett tartalom!