Mihály Arkangyal üzenete péntekre: Támogatás

Teljes mértékben támogatnak Téged mindaddig, amíg teljes mértékben elkötelezed magad az életcélod mellett, pozitív szándékokat tartasz fenn, és követed az isteni útmutatást.

Talán bizonytalannak érzed magad a pályamódosítással kapcsolatban. Talán úgy érzed, hogy megrekedtél egy olyan munkában, amely pénzügyi biztonságot nyújt néhány más jutalommal együtt. Talán meghaladtál egy olyan szakmát, amely valaha lebilincselt. Esetleg azon tűnődsz, hogyan építs pénzügyi alapot spirituális vállalkozásod számára.

Az angyalok azt kérik, hogy támaszkodj rájuk mint megbízható üzleti partnerekre, akik megvilágítják és támogatják utadat. A Te szereped az, hogy folyamatosan beszélj velük (úgy is jó, ha magadban teszed) a reményeidről, az álmaidról, a várakozásaidról, a bizonytalanságaidról és más kérdésekről. Mindent mondj el nekik! Ezután hallgasd meg a válaszaikat, amelyek erős és ismétlődő érzésekként, ötletekként és jelekként érkeznek hozzád. Ha nem vagy biztos benne, hogy ez az útmutatás pontos-e, kérj további jeleket és tisztázást!

A világ legjobb munkatársaiként az angyalok csak a boldogságodat, a lelki békédet és legfőbb érdekeidet viselik a szívükön.

Write a Comment

Close
error: Védett tartalom!