Misztikus Tündérek jóslatai október végére: Egy emberről néha többet jelent….

Egy emberről néha többet mond el, hogy hogyan lépett ki az életedből, mint az, hogy milyen volt előtte akár évekig.

Többet mondd el róla, hogy bevágta-e az ajtót, vagy gyáván kikúszott a szőnyeg alatt sosem adva magyarázatot neked, esetleg volt gerince kimondani, hogy már nem szeret.

Kérlek, ha visszajön, emlékezz, hogy hogyan ment el. Mert mindig visszajönnek.
Néha azért jön vissza, mert feldobott az agya egy emlékképet, ahogy nevettek, egy percig minden jó és talán te lehetsz az, aki megmentheti őt saját magától. Néha hiányzik neki a múlt és újra megfürdene benne, megcsörgeti, mert kíváncsi, hogy felel-e még. Néha bűntudata van, azért ahogy véget ért és szeretne megint mindent összekuszálni azzal, hogy más befejezést ad a történeteteknek.
Néha nem is kerül újra elő, csak figyel. Nézi, hogy boldog vagy-e, a hiányérzetet keresi minden mozdulatodban, ott van, ha posztolsz, hiszen, hogy is tudna lemondani az emlékről, hogy nektek valamikor közötök volt egymáshoz.

Persze olyan is van, aki azért köszön újra rád, mert rájött, hogy hatalmas hibát vétett és újra akarja kezdeni.
Nem lehet megmondani, hogy mikor jelennek meg újra és hogy miért, de a legtöbb esetben előkerülnek valamilyen formában.
Ilyenkor jobb, ha felidézel pár dolgot magadban.
Például, hogy hogyan törte ketté a bizalmadat, amit naivan a kezébe adtál a szíved mellé csomagolva. Hogy hogyan lépett le, gyáván, egy szó nélkül, ráköpve az egész kapcsolatotokra, amiről azt hitted különleges. Vagy fordítva- hogyan lépett ki az ajtón hatalmas robajjal, hogyan érezted magad, amikor azt mondta, már nem érzi azt, amit rég.
Emlékezz rá, hogy mennyi időn keresztül nézted a telefonod, hogy hátha egyszer mégis csak felhív. Hogy milyen nehezen aludtál, mert álmodban is csak őt láttad.
A csalódásra, saját magad megkérdőjelezésére, a bizalmatlanságra.

Nem arról van szó, hogy sose bocsáss meg vagy hogy örökké mérges legyél rá. Hanem ha mégis előkerül emlékezz rá, hogy miért ment el. Hogy hogyan alkottad magad újra. Hogy hogy lettél újra erős és hogyan jöttél rá, hogy a szerelem nem elég.  ….És emlékezz rá, hogy lesz olyan, aki képes lesz jól szeretni.
Varga Emese-Zsebszöveg

Write a Comment

Close
error: Védett tartalom!