Misztikus Tündérek üzenetei – Különválás

Közeledik az idő, amikor külön élsz majd a párodtól.

A szerelem angyalai segítenek neked abban az időszakban, amikor a partneredtől külön élsz.

Ez a lap a társadtól távol töltött időben érkező angyali támogatást jelzi.
Amíg külön lesztek, az angyalok segíthetnek egészséges tevékenységekkel eltölteni az időt, ami jobbá teszi jelenlegi vagy jövőbeli kapcsolataidat.
Átmeneti egyedüllétet, mint például párod üzleti útjának idejét vagy egy olyan életszakaszt, amikor egyedülállóként élsz, és a következő kapcsolatodra készülsz.
Házasságon belüli különválást vagy válást szintén jelenthet. Kérd az angyalok segítéségét, hogy támogatást és útmutatást adjanak ezekben az átmeneti időszakokban.
Segíthetnek felfedezni azt a mély gyógyulást, amelyet az egyedül töltött időben szerezhetsz, és ez felkészít kapcsolati pályafutásod elkövetkező időszakára.

Megerősítés: Megtanultam, hogy a majdnem szerelmek, azok nem szerelmek.

Azok csak laza, vagy ilyen-olyan kapcsolatok, és soha nem fejlődnek, hanem megrekednek, stagnálnak. Nincs bennük elegendő kurázsi szárnyalni, ezért csak a földön vergődik, ott szaladgálnak, mint szárnynélküli, félénk madarak.

A majdnem párkapcsolatokban soha nem tudjuk, hányadán állunk a másikkal, nem rakunk bele csak fél energiát, fél gőzt, egészen nem is vagyunk jelen benne.

A majdnem szerelmek azok töltelék-kapcsolatok, úgy gondoljuk, kihúzzuk, kiböjtöljük az időt bennük, amíg el nem jön az igazi, nagy érzés. A majdnem szerelmekben azonban ott rekedünk, a halánték őszül, a mozdulatok lassulnak, gyengül az együttlét szívverése. Eltelik az élet. Megtanultam, hogy ezt nem akarom.
Sokat tanultam. Például azt, hogy a rendelkezésre álló lehetőségeim közül a legjobbat érdemlem, ellenkező esetben csupán az időmet pazarolom és az limitált. Különösen alacsony lett a hülyeség toleranciám. Megtanultam, hogy vannak életszabályok, melyek nem elcsépelt klisék, és örök igazságok. Például, ha valaki velem akar lenni, akkor minden rezdülésével azon lesz, hogy ez megvalósuljon. Ha valaki számára fontos vagyok, akkor minden megnyilvánulása erről árulkodik majd. Ha valaki érzéseiben folyamatosan, hosszú távon bizonytalan vagyok, kétségek között vergődőm, és a kapcsolat nem nyújt érzelmi biztonságot, akkor talán nem a megfelelő emberrel van dolgom. Ez ilyen egyszerű. Megtanultam azt is, hogy őszinteség, és tiszta, világos szavak nélkül csak szeparált, magányos lakatlan szigetekre sodródunk egymástól.

Kár a fájdalomért, és az elvesztegetett időért. Kár a hosszantartó csend periódusokért is, csak az értetlenség, és a kiégés erdöjébe sodornak.
Király Eszter

 

Write a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Close