Misztikus varázslat ma éjszakára: Megbocsátás!

Mária Magdolna áldása!

Angyalok és Szentek üzenetei éjszakára!

A válasz a kérdésedre az, hogy hagyj fel a nehezteléssel, ne ítélkezz és ne haragudj. Máris tudod, kinek vagy minek kell megbocsátanod, hisz azonnal ez jutott az eszedbe. Magát a tettet nem muszáj elnézni, a kártyalap mégis arra int, hogy tisztulj meg annak a haragnak a mérgeitől, amelyet valaki vagy valami iránt érzel. A haragtartás csak téged bánt, nem azt, akinek nem tudsz megbocsátani.

Csodálatos új fejezet vár rád az életben, és a megbocsátás az erre való felkészülés része. Frissítő, üdítő szeretetáradat ez, amely kívül-belül gyógyít és tisztít. Erőt, kitartást és önbecsülést ad, felszabadít, hogy önmagad lehess. Hívd segítségül Mária Magdolnát, hogy meg tudj bocsátani, és neked is megbocsátsanak. Így léphetsz csak tovább, így válnak valóra álmaid.

Megerősítés: Ne légy megalkuvó!

Szent Ágnes jóslata

Az a feladatod, hogy kiállj igazságaid mellett, mert csak így őrizheted meg emberi méltóságodat. Nem kell megalkudnod ahhoz, hogy elérd, amit akarsz, és hited igazsága megtart téged. E téren Szent Ágnes legyen a példaképed és a kalauzod.
Ez a szent arra int, hogy sem párkapcsolatodban, sem pedig egyéb életterületeken, a karrier, család és egészség kérdéseiben ne tagadd meg önnön értékrendedet.

Szent Ágnes és angyalaid a segítségedre lesznek, hogy szeretettel és nyíltan szólhass, és a párod valóban meghalljon téged.

Isten szent gyermekeként megérdemled, hogy szeretettel, tisztelettel és megbecsüléssel bánjanak veled. Ne érd be ennél kevesebbel!

 

Write a Comment

Close
error: Védett tartalom!