Napi tarot szombat reggelre: Új társ- és szerelem a láthatáron!

Új társ megjelenése, akár életben, vagy álmodban. Ha ez utóbbiban jelenik meg, egy jelzés arra, hamarosan sors fordító találkozásban lesz, lehet részed!

Csak légy éber, nyitott, és várd pozitív gondolatokkal, egy negatív érzésd se engedj be ezzel kapcsolatban!

A találkozás lehetősége bizonyos. Isteni beavatkozásról van szó, amely katalizátorként működik, hogy lendületbe hozza imáid beteljesülésének folyamatát. Gondosan figyelj oda az új emberekre, akiket az életedbe küldünk. Fel fogod ismerni őket, hiszen ismerősnek tűnnek majd, kellemes és biztonságos érzést keltve.

Az angyalok annak jeléül küldték hozzád ezt a lapot, hogy egy új személy lépett be (vagy fog belépni) az életedbe válaszképpen imáidra. Ez az ember társaddá válik az üzletben, a barátság vagy a szerelem terén.
Ne kutakodj utána, hiszen ez nagyon is természetesen fog bekövetkezni. Amikor találkozol vele, légy nyitott az isteni útmutatásra, amely mindkettőtöket szeretetteljes és varázslatos módon vezet majd.

Rátaláltál (vagy hamarosan rátalálsz) lélektársadra. Engedd meg másoknak, hogy segítsenek, ahelyett, hogy egyedül próbálnál elvégezni mindent. Kérj tanácsot egy szakembertől. Imáidra más emberek révén kaptál választ.

Egy új háziállat érkezik az életedbe, vagy új társaddal együtt…! Fogadd jó és tiszta szívvel, sok örömet ad majd neked, nagyon szeretni fog Téged!

Write a Comment

Close
error: Védett tartalom!