Napi Tarot üzenet: Erő

A kedvesség és a megértés, melyet másoknak adsz, áldott ajándék.

Ugyanakkor épp ilyen fontos, hogy saját magaddal is gyengéden bánj.

Talán találsz magadban néhány olyan tulajdonságot, ami miatt aggódsz vagy türelmetlenné válsz. Azonban minden ember Isten gyermeke. Tulajdonságaid szeretettel és könyörülettel való egyensúlyba állítása az, ami megtanít arra, hogyan mutasd meg ugyanezeket a tulajdonságokat a téged körülvevő embereknek.
Sokkal erősebb vagy, mint hiszed. A helyzet melyben most találod magad, nagyon finom és érzékeny megközelítést igényel. Ariel arkangyal segít hogy bármilyen kihívással szemben erős maradj.
A kártya további jelentései: Magabiztosság. Türelem. Önkontroll. Megbocsátás. Belső erő. Jóindulatú befolyásolás.

Megerősítő gondolatok: Ne veszítsd szem elől a célodat!
Érzed, milyen boldog izgalommal tölt el, ha kedvenc elfoglaltságodra és vágyott hivatásodra gondolsz? Mindez annak a jele, hogy jó úton haladsz, az Angyalok pedig arra biztatnak, hogy ne veszítsd szem elől a célt. Folyamatosan képzeld azt, hogy megkaptad a hőn áhított állást, hogy segítesz másoknak, hogy a számodra fontos ügyekért tevékenykedsz. Ráadásul mindezzel anyagi biztonságot is teremtesz magadnak.

Minden álmod valóra válhat, ha összpontosítasz rá. A megvalósuláshoz vezető út talán nehezebb, mint gondoltad, ám a végeredmény minden elképzelésedet felülmúlja majd. Ne feledd, hogy az angyalok végig kísérnek utadon

Write a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Close